Τι κάνουν οι μάγκες του 2004;

08:21 4/7/2013 - Πηγή: Matrix24

Αντώνης Νικοπολίδης: Ολοκλήρωσε τη μεγάλη καριέρα του το 2011 στον Ολυμπιακό αφού είχε κατακτήσει ένα σωρό από πρωταθλήματα και Κύπελλα. Πλέον, ακολουθεί το δρόμο του προπονητή και έχει πάρει το πρώτο σχετικό δίπλωμα. Πέρυσι εξέδωσε και την αυτοβιογραφία του.

Κώστας Χαλκιάς: Μετά το τέλος του Euro 2012, όπου ήταν στην αποστολή, στα 37 χρόνια του, ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο. Τώρα εκτελεί χρέη προέδρου

στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών.

Γιούρκας Σεϊταρίδης: Παίζει ακόμα ποδόσφαιρο και προχθές αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό για οικονομικούς λόγους. Η αλήθεια είναι ότι η καριέρα του έχει πάρει την κατιούσα, τουλάχιστον τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Τάκης Φύσσας: Ακόμα δίπλα στην Εθνική ομάδα έστω και από άλλο πόστο. Χωρίς σορτσάκι και φανέλα αθλητική αλλά με το κοστούμι του τζένεραλ μάνατζερ ο οποίος φροντίζει να μην λείψει τίποτα από την ομάδα. Έβαλε τέλος στην καριέρα του το 2008.

Στέλιος Βενετίδης: Ενεργός μέχρι πέρυσι και από το 2006 στην ΑΕΛ. Παρά τα πολλά προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπισε κατά καιρούς, έδειχνε ότι αγαπάει παθολογικά το ποδόσφαιρο. Πλέον, είναι βοηθός προπονητής του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.

Μιχάλης Καψής: Έχει σταματήσει την καριέρα του αφού κατάφερε να κερδίσει και το πλέον δύσπιστο τόσο για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες όσο και για τον αδαμάντινο χαρακτήρα του. Παραμένει πάντως μακριά από το προσκήνιο.

Γιάννης Γκούμας: Όταν το 2009 του ανακοίνωσαν ότι δεν υπολογίζεται άλλο από τον Παναθηναϊκό προτίμησε να βάλει τέλος στην καριέρα του. Επέστρεψε πέρυσι στο χώρο του ποδοσφαίρου αναλαμβάνοντας προπονητικό πόστο στον ΠΑΟΚ Γλυφάδας.

Νίκος Νταμπίζας: Ένας ακόμη football maniac. Σταμάτησε πέρυσι την καριέρα του μετά από μία μεγάλη πορεία σε Ελλάδα και Αγγλία και όλοι λένε ότι μπορεί να γίνει ένας θαυμάσιος σκάουτερ. Πλέον, εργάζεται για τον Παναθηναϊκό και είναι ένας εκ των συνεργατών του Γιάννη Αναστασίου.

Κώστας Κατσουράνης: Ένα από τα… ιερά τοτέμ της Εθνικής ομάδας και ένας από τους τρεις ήρωες του 2004 που βρίσκονται ακόμα στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Ο Πατρινός μέσος, ο οποίος παίζει στον ΠΑΟΚ, είναι ένας από τους ηγέτες της Εθνικής.

Άγγελος Μπασινάς: Επισήμως δεν έχει πει το αντίο στους αγωνιστικούς χώρους. Επιθυμεί να ασχοληθεί με την εκπροσώπηση ποδοσφαιριστών και προς αυτήν την κατεύθυνση κάνει τα τελευταία επαγγελματικά του βήματα.

Θοδωρής Ζαγοράκης: Ο εμβληματικός αρχηγός και πολυτιμότερος παίκτης του Euro 2004 παραιτήθηκε την περσινή χρονιά από τον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Φέτος, όμως, επέστρεψε ως σύμβουλος του Ιβάν Σαββίδη.

Παντελής Καφές: Υπηρετεί ακόμα το χώρο από το πόστο του ποδοσφαιριστή. Πέρυσι έπαιξε στη Βέροια, φέτος ακούστηκε για την ΑΕΚ. Προς το παρόν δεν είναι πουθενά.

Βασίλης Λάκης: Ανενεργός ποδοσφαιρικά τα τελευταία δύο χρόνια μετά την παρουσία στην Καβάλα τη σεζόν 2009-2010. Έχει υπό την κατοχή γήπεδα 5χ5 όπως πολλοί συνάδελφοί του και προτιμά να μην φαίνεται ιδιαίτερα στο προσκήνιο.

Στέλιος Γιαννακόπουλος: Η ΑΕΛ ήταν η τελευταία ομάδα στην οποία αγωνίστηκε. Μέχρι πέρυσι υπηρετούσε το ποδόσφαιρο από τη θεσμική θέση του προέδρου του ΠΣΑΠ, ενώ πέρασε και από την τεχνική ηγεσία του Πανηλειακού.

Γιώργος Καραγκούνης: Ακόμα στις επάλξεις και έτοιμος να αγωνιστεί και στο Μουντιάλ του χρόνου! Πέρυσι έπαιξε στη Φούλαμ και είχε μια πολύ καλή χρονιά, ενώ τις τελευταίες μέρες ακούγεται εντόνως για τον Παναθηναϊκό. Στα 36 του παραμένει απαραίτητος.

Γιώργος Γεωργιάδης: Εδώ και δύο χρόνια προπονητής. Πέρασε από την Εθνική Ελπίδων και αντικατέστησε πριν λίγο καιρό τον Γιώργο Δώνη -στα πλέι οφ της Super League- ΠΑΟΚ μέχρι να έρθει στον ΠΑΟΚ ο Χουμπ Στέφενς.

Βασίλης Τσιάρτας: Το μαγικό του αριστερό βοήθησε ιδιαίτερα την Εθνική ομάδα στα γήπεδα της Πορτογαλίας. Πλέον ο Ναουσαίος ασχολείται με την εκπροσώπηση ποδοσφαιριστών και στον κατάλογο των πελατών του συμπεριλαμβάνονται πολλά γνωστά ονόματα.

Ζήσης Βρύζας: Όταν έβαλε τέλος στην ποδοσφαιρική καριέρα του, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τις γνωριμίες που έκανε στην Ιταλία από το πόστο του τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ. Τα κατάφερε θαυμάσια. Πέρασε για λίγο από την Εθνική ως βοηθός του Σάντος και πλέον ασκεί καθήκοντα προέδρου στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ντέμης Νικολαΐδης Αμέσως μετά το Euro 2004 πήρε υπό την κατοχή του και με τη βοήθεια φίλων του επιχειρηματιών τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ. Διετέλεσε πρόεδρος της Ένωσης μέχρι το τέλος του 2008 και από τότε ασχολείται με εταιρία διοργάνωσης events (αλλά και εκπροσώπησης αθλητών).

Άγγελος Χαριστέας: Ο χρυσός σκόρερ του Euro 2004 τα καταφέρνει ακόμα καλά στο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Πέρυσι επαναπατρίστηκε για να παίξει στον Παναιτωλικό, φέτος πήρε μεταγραφή στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για την Αλ Νασρ!

Δημήτρης Παπαδόπουλος: Παίζει ακόμα ποδόσφαιρο αφού τον συναντάμε -πλέον- στον Ατρόμητο. Η καριέρα του δεν είχε την εξέλιξη που και ο ίδιος θα ήθελε, ειδικά μετά τη φυγή του από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2008. Πάντως, η θητεία του στον Πανθρακικό πέρυσι φάνηκε να τον βοηθά.

Keywords
Τυχαία Θέματα