Τα καυτά θέματα του Ολυμπιακού

Η σεζόν ολοκληρώθηκε, ο Ολυμπιακός δεν διατηρήθηκε στην κορυφή της Ελλάδας, παρέμεινε όμως σε αυτή της Ευρώπης και ήδη άρχισε ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν.

Αυτός έχει πολλά ανοιχτά και «καυτά» θέματα, δεν έχει όμως θέμα προπονητή, αφού ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έχει σκοπό να αποχωρήσει από τους Πειραιώτες ούτε και οι αφοί Αγγελόπουλοι να δώσουν σε άλλον την τεχνική ηγεσία.

Το πρώτο μεγάλο θέμα που απασχολεί τον Ολυμπιακό είναι ο Βασίλης Σπανούλης. Ο Ελληνας γκαρντ δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του για το μέλλον του και παρά το γεγονός πως έχει τονίσει ότι ο Ολυμπιακός θα έχει τον πρώτο λόγο στις συζητήσεις, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. ΝΒΑ, ΤΣΣΚΑ, Φενέρ και Μπαρτσελόνα καραδοκούν και οι φίλοι του Ολυμπιακού είναι λογικό να ανησυχούν.

Το δεύτερο θέμα είναι ο Κάιλ Χάινς. Ο Αμερικανός αποδείχθηκε λίρα εκατό και είναι από τους πολυτιμότερους παίκτες του Ολυμπιακού, ωστόσο δεν είναι διατεθειμένος να παραμείνει στους «ερυθρόλευκους» αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά. Η διοίκηση των πρωταθλητών Ευρώπης του πρότεινε τριπλασιασμό των ετήσιων αποδοχών του για διετές συμβόλαιο και αναμένει την απάντησή του.

Το τρίτο θέμα είναι ο σέντερ. Μετά τον Ντόρσεϊ οι Πειραιώτες δεν έχουν καταφέρει να βρουν τον παίκτη εκείνο για να καλύψουν το συγκεκριμένο κενό. Το βάρος θα πέσει σε αυτή τη μεταγραφή όπου ήδη γίνεται αναζήτηση στην Ευρώπη, εκτός αν βρεθεί κάτι αξιοσημείωτο στο ΝΒΑ.

Το τέταρτο και τελευταίο θέμα είναι ο Έισι Λο. Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει ίσως τον MVP του εφετινού Final 4 του Λονδίνου, αλλά ο ίδιος δεν φαίνεται ανοιχτός στην παραμονή. Αυτό γιατί όπως έχει πει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, θέλει να επιχειρήσει την επιστροφή του στο ΝΒΑ.

Keywords