ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Την Τρίτη, 15 Μαΐου 2012, στις 4 το απόγευμα, το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ με τον εμψυχωτή Χρήστο Χριστόπουλο οργανώνουν στην πλατεία Αυδή, απέναντι από την Πινακοθήκη του Δήμου Αθήνας, εργαστήρι με θέμα: «Τα Δικαιώματα του Παιδιού» για τα προσφυγάκια της Samaria και όλα τα παιδιά της περιοχής.

Της Χαράς Ιωάννου

Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή

και να μάθεις τα δικαιώματά σου μέσα από απλές και ενδιαφέρουσες ιστορίες σύμφωνα με τις αρχές της Διακήρυξης των Δικαιωμάτων του Παιδιού. Ο εμψυχωτής Χρήστος Χριστόπουλος θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις τα βαθύτερο νόημα κάθε αρχής.

Με αφορμή τη νέα παιδική σειρά βιβλίων των Αλίξ Καμπρέρα και Ρόζα Μ. Κούρτο Τα δικαιώματα του Παιδιού. Σε κάθε βιβλίο της σειράς (συγγραφέας: Αλίξ Καμπρέρα, εικονογράφος: Ρόζ Μ. Κούρτο) παρουσιάζεται μία από τις αρχές της Διακήρυξης των Δικαιωμάτων του Παιδιού. Μέσα από μία απλή και ενδιαφέρουσα ιστορία, ο αναγνώστης μπορεί να κατανοήσει το βαθύτερο νόημα της κάθε αρχής. Στο τέλος κάθε βιβλίου παρατίθεται το πλήρες κείμενο της Διακήρυξης των Δικαιωμάτων του Παιδιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα