Ποιοι εκλέγονται δημοτικοί σύμβουλοι

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, οι πρώτοι στις μεγάλες πόλεις είναι:

-Οι Αντώνης Καφετζόπουλος, Βασίλης Βασιλικός, Θάνος Βερέμης και Πόπη Διαμαντάκου στον συνδυασμό του Γιώργου Καμίνη, για τον δήμο Αθηναίων.

-Στον συνδυασμό του Γαβριήλ Σακελλαρίδη ψηλά στην κατάταξη για δημοτικοί σύμβουλοι στην Αθήνα βρίσκονται οι Μάρω Δούκα, Θανάσης Σκρουμπέλος, Στάθης Δρογώσης, Νίκος Φίλης και ο ηθοποιός Ντίνος Καρύδης.

-Στο συνδυασμό του Άρη Σπηλιωτόπουλου, επίσης για την Αθήνα,

φέρονται να προηγούνται οι Χρήστος Τεντόμας και Θανάσης Πλεύρης, ενώ για την τρίτη θέση - σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις – διαγκωνίζονται οι Αθανάσιος Σπυράκος, Ανδρέας Τσώκος και ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Κωνσταντάρας, γιός του Λάμπρου Κωνσταντάρα.

-Στα νότια προάστια η Βάνα Μπάρμπα στη Γλυφάδα και στη Βουλιαγμένη ο Λευτέρης Πανταζής φαίνεται να έχουν προβάδισμα.

-Ο Κώστας Σόμμερ που κατέβαινε στον Άλιμο δεν τα κατάφερε

-Ο Τάσος Χαλκιάς, ο οποίος ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Χαϊδαρίου με τον συνδυασμό του Αντώνη Μποζίκα, δείχνει να βγαίνει πρώτος.

-Στη Θεσσαλονίκη για την ώρα φαίνεται πως πρώτος σε σταυρούς είναι ο νυν πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Αβραμόπουλος. Ακολουθούν σε υψηλές θέσεις ο αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής, Κώστας Ζέρβας, ο αντιδήμαρχος οικονομικών Χασδάι Καπόν, ο αντιδήμαρχος αστικού σχεδιασμού, Ανδρέας Κουράκης, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας, Θανάσης Παππάς, η πρόεδρος της ΚΕΔΗΘ, Μαρία Πασχαλίδου και η αντιδήμαρχος πολιτισμού, Έλλη Χρυσίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα