Μόλις 5 εκ. ευρώ το μπάτζετ του Παναθηναϊκό

Πολλά και ενδιαφέροντα θέματα αναδείχθηκαν στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στη διάρκεια της οποίας ο Γιάννης Αλαφούζος αναφέρθηκε στις αλλαγές που θα γίνουν στο “τριφύλλι” μέσα στο καλοκαίρι.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, εκτός του ότι φωτογράφισε ως νέο προπονητή του Παναθηναϊκού τον Γιάννη Αναστασίου

(απομένουν πλέον οι σχετικές ανακοινώσεις), μίλησε μετά από έντονες πιέσεις και αντιρρήσεις που εκφράστηκαν για την περίπτωση του Νίκου Νταμπίζα. Χαρακτηριστικά αποκάλυψε ότι «ήταν πρόταση του Γιώργου Καραγκούνη. Φάγαμε ένα μεσημέρι μαζί πριν από ένα μήνα και μου σύστησε έναν ηθικό άνθρωπο τον Νίκο Νταμπιζα. Δεν νομίζω ότι ο Καραγκούνης θα μου πρότεινε κάτι ανήθικο. Για την αποκατάσταση της αλήθειας πάντως είχε πει ότι είναι Άρης και τα δύο αδέρφια του Παναθηναϊκοί». Σημείωσε πάντως ότι αν προσληφθεί ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής δεν θα αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Κατά τ’ άλλα ψηφίστηκε η προγραμματισμένη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 15 εκατ. ευρώ, στην οποία θα έχουν προτεραιότητα οι παλαιοί μέτοχοι για δύο μήνες, ενώ ο επόμενος θα ανήκει σε νέους επενδυτές. Κατά τον Γιάννη Αλαφούζο ένας μη μέτοχος έχει ήδη δώσει χρήματα για τη συμμετοχή του στη διαδικασία, χωρίς πάντως να τον κατονομάσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα