ΚΟΥΒΕΛΗΣ: Η ΧΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

«Η χώρα πρέπει να αποκτήσει κυβέρνηση, που θα κρατήσει την κοινωνία μας όρθια και την Ελλάδα ζωντανή», τόνισε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του σε ανοικτή συγκέντρωση, στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας, αναφέρθηκε στη στάση που κράτησε η Δημοκρατική Αριστερά κατά τη διάρκεια των διερευνητικών εντολών.

«Κάναμε ό,τι μπορούσαμε, κάναμε ό,τι πιστεύαμε ότι αντιστοιχεί στο συμφέρον της χώρας και της κοινωνίας», σημείωσε και πρόσθεσε ότι αυτό θα εξακολουθήσει να κάνει και στο μέλλον.

Πρόσθεσε

ότι η Δημοκρατική Αριστερά έδωσε στη δημοσιότητα ένα ολοκληρωμένο σχέδιο άμεσης διακυβέρνησης του τόπου, με δύο βασικές θέσεις: να υπηρετεί την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη και στο ευρώ και από την επομένη των εκλογών ν’ αρχίσει η σκληρή διαπραγμάτευση, προκειμένου η Ελλάδα ν’ αποδεσμευτεί από το μνημόνιο.

Επίσης, υπογράμμισε «είναι διαπραγματεύσιμο το μνημόνιο, ώστε να απομακρύνουμε τους ασφυκτικούς όρους».

Ο Φώτης Κουβέλης κατηγόρησε την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ότι «δημιούργησαν κλίκες και ελίτ που έφεραν τη χώρα στο χείλος του γκρεμού», ενώ άσκησε κριτική και στον ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι «το μόνο που τον ενδιέφερε δεν ήταν να κυβερνηθεί ο τόπος, αλλά να αυξήσει το εκλογικό του ποσοστό, αδιαφορώντας για τις ανάγκες του τόπου».

Keywords
Τυχαία Θέματα