Ινδία: Βίασαν 5χρονη
Εκατοντάδες άνθρωποι, συγγενείς του παιδιού και ακτιβιστές συγκεντρώθηκαν έξω από το δημοτικό νοσοκομείο του ανατολικού Δελχί όπου εισήχθη την Πέμπτη η 5χρονη.
Οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα για την προστασία των γυναικών στη χώρα και την επιβολή του νόμου, μετέδωσε η τοπική τηλεόραση.
Ο Μπ. Ν. Μπανσάλ, γιατρός στο νοσοκομείο Σουάμι Νταγιανάντ, είπε στους δημοσιογράφους ότι η μικρή έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και ότι οι επόμενες 48 ώρες θα είναι “κρίσιμες” για αυτήν.
Το κορίτσι, οι γονείς του οποίου είναι εργάτες και ζουν σε μια παραγκούπολη στα περίχωρα της πρωτεύουσας, εξαφανίστηκε στις 15 Απριλίου. Οι γονείς της κατήγγειλαν την εξαφάνιση στην αστυνομία και την Πέμπτη αστυνομικοί την βρήκαν ημιλιπόθυμη και γεμάτη με μώλωπες στο σπίτι ενός γείτονα.
Ο ύποπτος, ο οποίος διέφυγε, φέρεται ότι κρατούσε την 5χρονη επί τρεις ημέρες κατά τη διάρκεια των οποίων την βίαζε και την βασάνιζε.
Ο πρωθυπουργός της Ινδίας Μανμοάν Σινγκ, σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του δήλωσε ιδιαίτερα ταραγμένος από το νέο αυτό επεισόδιο βίας σε βάρος παιδιών και γυναικών.
Ο βιασμός του παιδιού αναβίωσε μνήμες από τον ομαδικό βιασμό μιας 23χρονης φοιτήτριας και τον ξυλοδαρμό του φίλου της μέσα σε λεωφορείο στο Νέο Δελχί, στις 16 Δεκεμβρίου. Η γυναίκα πέθανε λίγες ημέρες αργότερα σε νοσοκομείο της Σιγκαπούρης όπου είχε μεταφερθεί για νοσηλεία.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- "Ελλάδα και Κύπρος θα αποχωρήσουν από το ευρώ"
- Νέα δημοπρασία επιβατικών αυτοκινήτων στη Μαγουλέζα Αττικής στις 26 Απριλίου
- Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής: Το τέλος!
- Τρόμος σε κάθε γωνία της Βοστώνης- Ζωσμένος με εκρηκτικά ο 19χρονος;
- Citi: Ελλάδα και Κύπρος θα αποχωρήσουν από το ευρώ
- Μιχαλολιάκος: Πού ζει ο Σαμαράς;
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Matrix24
- Τελευταία Νέα Matrix24
- Ινδία: Βίασαν 5χρονη
- Στο Σύνταγμα η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ για την Πρωτομαγιά
- Σε γαλλική «τροχιά» η ΤΡΑΙΝΟΣΕ
- «Πωλητήριο» στην ψήφο του βάζει ένας στους δέκα Βούλγαρους
- Άλμα τίτλου ο Ολυμπιακός
- Ιταλία: Ούτε η τέταρτη ψηφοφορία έβγαλε πρόεδρο
- Κύπρος: Δέσμη μέτρων για την κρίση
- «Σε όλες τις εποχές οι δικαστές πρέπει να είναι όρθιοι»
- Εξώφυλλο στο Time τραυματισμένο αγόρι από το μαραθώνιο της Βοστώνης
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Το κράτος ξέχασε τους αυτιστικούς στη Ζίτσα, τους θυμούνται, όμως, ιδιώτες!
- ΕΤΑΑ - ΤΣΑΥ: Οδηγίες για ιδιώτες παρόχους υγείας για την εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλομένων
- «Το Σάββατο είναι τελικός τίτλου»
- ΤΕΛΙΚΟ: Εφές-Ολυμπιακός 74-73
- Ζαφείρης Μελάς σε Αγάθωνα: ΜΗΝ πας στη Eurovision!
- «Δεν θα διατυπώσω εικασίες, δεν θέλω να κάνω υποθέσεις»
- ΚΚΕ: Ο κοινός δρόμος κυβέρνησης-ΣΥΡΙΖΑ έχει μέτρα χωρίς ημερομηνία λήξης
- Ο Ολυμπιακός... αυτοκτόνησε στην Πόλη
- Στην Άρτα η Συνέλευση της Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος