ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Η Γ.Γ.ΠΡΟΝΟΙΑΣ

Από την πρώτη Ιουλίου η Γενική Γραμματεία Πρόνοιας επιστρέφει από το υπουργείο Υγείας στο υπουργείο Εργασίας και για το λόγο αυτό πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για την πορεία της απογραφής των δικαιούχων προνοιακών επιδομάτων.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό τον υφυπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Νίκο Νικολόπουλο, συμμετείχαν η γενική γραμματέας του Υπουργείου ‘Αννα Στρατινάκη, ο γενικός γραμματέας Πρόνοιας, Κ. Βαλασόπουλος και ο γενικός διευθυντής Σπ. Κοκκινάκης.

Σε δήλωσή του, μετά

τη συνάντηση, ο υφυπουργός Εργασίας τόνισε ότι «είναι αναγκαίο να ολοκληρωθεί η απογραφή των δικαιούχων προνοιακών, προκειμένου παράλληλα να υπάρξει αναθεώρηση των πολιτικών για τα πολυτεκνικά επιδόματα, στην κατεύθυνση που έχει συμφωνηθεί από τους πολιτικούς αρχηγούς και έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα της Κυβέρνησης Εθνικής Ευθύνης».

«Στόχος μας είναι η διόρθωση στρεβλώσεων και η υποστήριξη των πολιτών, στο πλαίσιο των υποχρεώσεων της χώρας απέναντι στους εταίρους μας, χωρίς επιβάρυνση της εθνικής οικονομίας» είπε ο ίδιος

Σημειώνεται ότι η  αναπροσαρμογή των κοινωνικών επιδομάτων αποτελεί δέσμευση του δεύτερου μνημονίου και όπως αναφέρεται στο μνημόνιο θα πρέπει να επανεξετασθούν από μηδενική βάση με αυστηρά εισοδηματικά κριτήρια.

Keywords
Αναζητήσεις
σπ. κοκκινάκης
Τυχαία Θέματα