ΔΙΠΛΟ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Παίκτες του ΠΑΟΚ είναι και επίσημα οι Ματέους Βιβιάν και Λίαμ Λόρενς. Αμφότεροι υπέγραψαν συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2014.

Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια για τον ΠΑΟΚ που προχώρησε στην απόκτηση του Βραζιλιάνου αμυντικού Ματέους Βιβιάν και του Ιρλανδού μεσοεπιθετικού, Λίαμ Λόρενς. Μετά την ανακοίνωση, οι δύο ποδοσφαιριστές παρουσιάστηκαν επίσημα από

την ΠΑΕ.

«Αυτο που με έκανε να έρθω είναι ότι ο ΠΑΟΚ συγκαταλέγεται στις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας. Κάθε χρόνο πραγματοποιεί καλή πορεία στην Ευρώπη και οι φίλαθλοι που φωνάζουν πολύ, είναι μία πρόκληση αυτό για μένα που είμαι Βραζιλιάνος. Εχω μιλήσει με κάποιους ανθρώπους και πήρα πληροφορίες. Αλλά ξαναλέω, στην επιλογή μου έπαιξε ρόλο ότι ο ΠΑΟΚ έκανε καλή πορεία στην Ευρώπη, είναι κίνητρο για μένα και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα», τόνισε ο Ματέους Βιβιάν.

Από την πλευρά του ο Λίαμ Λόρενς, είπε: «Για μένα είναι μία νέα πρόκληση, μπορεί να με βελτιώσει και να αποδείξω ότι μπορω να σταθώ σε ένα από τα καλά πρωταθλήματα της Ευρώπης. Ξέρω καλά για την κοινή νοοτροπία Ιρλανδών και Ελλήνων φιλάθλων, ξέρω ότι είναι παθιασμένοι οι φίλοι του ΠΑΟΚ. Είναι όπως της Στόουκ, θέλουν να τα δίνεις όλα για την ομάδα και γενικώς τα πάντα κινούνται γύρω από την ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα