ΑΥΡΙΟ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ

Με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας ρίχνονται αύριο στον αγώνα για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια, οι φετινοί υποψήφιοι των Πανελλαδικών.

Οι εξετάσεις θα ολοκληρωθούν την Τρίτη 5 Ιουνίου, με τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, μάθημα επιλογής.

Στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις

συμμετέχουν 110.851 υποψήφιοι, διεκδικώντας κάτι παραπάνω από 76.094 θέσεις, αν υπολογίσουμε και τις θέσεις σε αστυνομικές, στρατιωτικές, τουριστικές και σχολές της Πυροσβεστικής και του Εμπορικού Ναυτικού.

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος διαρκεί τρεις ώρες, ενώ ως ώρα έναρξης των εξετάσεων ορίζεται η 08:30 π.μ., που είναι κοινή για τους υποψηφίους ημερησίων και εσπερινών Λυκείων.  Όπως κάθε χρόνο, οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ.

Το πρόγραμμα των εξετάσεων για τα ημερήσια και τα εσπερινά γενικά λύκεια έχει ως εξής:

*Δευτέρα 21/5/2012: Νεοελληνική Γλώσσα (Γενικής Παιδείας)

*Τετάρτη 23/5/2012: Βιολογία, Φυσική, Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής και Ιστορία (Γενικής Παιδείας).

*Παρασκευή 25/5/2012 Νεοελληνική Λογοτεχνία (Θεωρητικής Κατεύθυνσης), Φυσική (Θετικής Κατεύθυνσης) και Φυσική (Τεχνολογικής Κατεύθυνσης και των δύο Κύκλων)

*Δευτέρα 28/5/2012 Αρχαία Ελληνικά (Θεωρητικής Κατεύθυνσης), Μαθηματικά (Θετικής Κατεύθυνσης) και Μαθηματικά (Τεχνολογικής Κατεύθυνσης και των δύο Κύκλων)

*Τετάρτη 30/5/2012 Ιστορία (Θεωρητικής Κατεύθυνσης), Βιολογία (Θετικής Κατεύθυνσης), Χημεία-Βιοχημεία (Τεχνολογικής Κατεύθυνσης Κύκλος Τεχνολογίας και Παραγωγής), Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (Τεχνολογικής Κατεύθυνσης Κύκλος Πληροφορικής και Υπηρεσιών)

*Παρασκευή 1/6/2012 Λατινικά (Θεωρητικής Κατεύθυνσης), Χημεία (Θετικής Κατεύθυνσης), Ηλεκτρολογία (Τεχνολογικής Κατεύθυνσης Κύκλος Τεχνολογίας και Παραγωγής), Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (Τεχνολογικής Κατεύθυνσης Κύκλος Πληροφορικής και Υπηρεσιών)

*Τρίτη 5/6/2012 Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (Μάθημα Επιλογής όλων των Κατευθύνσεων)

Από τις 11 έως τις 19 Ιουνίου θα διαρκέσουν οι εξετάσεις για όσους αποδεδειγμένα λόγω ασθένειας ή σοβαρού κωλύματος που συνιστά ανωτέρα βία, δεν έλαβαν μέρος ή διέκοψαν την εξέτασή τους στις πανελλαδικές του Μαΐου.

Τέλος, στις 16 Ιουνίου θα ξεκινήσουν οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων, για όσους μαθητές τα έχουν επιλέξει, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι και τις 23 του ίδιου μήνα.

Το matrix24.gr, σε συνεργασία με τα φροντιστήρια «Ορόσημο» θα σας παρουσιάσει έγκυρα και έγκαιρα τα θέματα και τις απαντήσεις των φετινών Πανελλαδικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα