Νέο σοκ για Φέντερερ: Έχασε από τενίστα που βρίσκεται εκτός του τοπ 100

Αποκλείστηκε για δεύτερο συνεχόμενο τουρνουά από τενίστα που βρίσκεται εκτός του Top 100 και αποχαιρέτησε το Αμβούργο

Ο Φεδερίκο Ντελμπόνις, Νο.114 στον κόσμο, κέρδισε με 7-6(7), 7-6(4) τον 32χρονο Ελβετό και πέρασε στον πρώτο τελικό της καριέρας του. Με συνταγή... Ναδάλ, ο αριστερόχειρας τενίστας βραχυκύκλωσε τον βασιλιά και πέτυχε αναμφίβολα τη μεγαλύτερη νίκη της ζωής του. Απίστευτο τουρνουά κάνει ο 22χρονος Αργεντινός, που άφησε εκτός καις τους Ρομπρέδο, Βερδάσκο, και θα προσπαθήσει κόντρα στον Φάμπιο Φονίνι να βάλει

το κερασάκι στην τούρτα!

Ο Φέντερερ, από την άλλη, παρόλο που υπέπεσε σε κάποια λάθη στα κρίσιμα σημεία του αγώνα, δεν ήταν κακός. Βρήκε απέναντί του, όμως, έναν ανέλπιστα εκπληκτικό αντίπαλο και έτσι μετά τον αποκλεισμό του από τον Σέργκι Στακόφσκι στο Γουίμπλεντον, γνώρισε άλλη μια οδυνηρή ήττα.

Από την αρχή του αγώνα φάνηκε ότι ο προερχόμενος από τα προκριματικά τενίστας δεν είχε σκοπό να φοβηθεί τον μεγάλο αντίπαλό του. Έμεινε νωρίς πίσω με μπρέικ (1-2), ωστόσο απάντησε στο επόμενο γκέιμ και αφού οι δύο τενίστες κράτησαν τα σερβίς τους, έλυσαν τις διαφορές τους στο τάι μπράικ. Ο Αργεντινός έδειξε και εκεί χαρακτήρα, βάζοντας τις βάσεις για τη μεγάλη νίκη του.

Πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα