Η Acer ανακοίνωσε τα Liquid Leap wearable και Liquid Jade smartphone

10:55 31/5/2014 - Πηγή: TechFan

Εκτός από την αποκάλυψη του Iconia Tab 8, η Acer ανακοίνωσε σήμερα επίσης το πρώτο της έξυπνο βραχιολάκι, που ονομάζεται Liquid Leap. Αυτό θα προσφέρεται παράλληλα με ένα νέο smartphone, το Acer Liquid Jade. Και τα δύο προϊόντα εν συντομία

είχαν παρουσιαστεί από την Acer στα τέλη του περασμένου μήνα, αλλά τώρα η εταιρεία τα ανακοίνωσε πιο ολοκληρωμένα.

Το Liquid Leap είναι ανθεκτικό στο νερό (IPX7 - ceritfied) και έχει οθόνη αφής 1 ίντσας. Καταγράφει την φυσικής σας δραστηριότητα, εμφανίζει τις εισερχόμενες κλήσεις και τα μηνύματα και ελέγχει το music player του Liquid Jade smartphone σας (μέσω Bluetooth 4.0). Η μπαταρία του μπορεί να διαρκέσει έως και 7 ημέρες.

Το smartphone Liquid Jade έχει μόνο 7,5 χιλιοστά πάχος και τρέχει το Android 4.4 KitKat. Το Jade έχει μια 5 ιντσών 720p IPS με Gorilla Glass 3 οθόνη, 1GB RAM, 8GB χώρο αποθήκευσης, 13MP πίσω κάμερα με f/1.8 διάφραγμα, 2MP μπροστά, Bluetooth, WiFi, GPS, microSD θύρα και 2,100mAh. Το smartphone θα προσφέρεται σε δύο παραλλαγές χρωμάτων ( μαύρο και άσπρο ) και υποστηρίζει δύο SIM κάρτες.

Οι τιμές δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα, αλλά θα τις μάθουμε το τρίτο τρίμηνο του έτους, όταν τα Liquid Leap και Liquid Jade πρόκειται να κυκλοφορήσουν.

Πηγή: phonearena.com

Keywords
Τυχαία Θέματα