Η 505 Games ανακοίνωσε το Sniper Elite 3

To 3ο μέρος της σειράς Sniper Elite αποκαλύφθηκε απο την εκδότρια εταιρία 505 Games. Τα νέα έρχονται απο ένα οικονομικό δελτίο τύπου της εταιρίας, όπου και ανναφέρθηκε ο τίτλος της σειράς.

Η 505 Games θέλησε να το κρατήσει μυστικό για κάποιο καιρό ακόμη, αλλά αφού δεν έγινε κάτι τέτοιο, ανακοίνωσε πως το Sniper

Elite 3 θα κυκλοφορήσει για PS3, Xbox360 και κονσόλες της επόμενης γενιάς. Την ανάπτυξη για ακόμη μια φορά θα αναλάβει το αγγλικό studio Rebellion, το οποίο κατέχει και όλα τα δικαιώματα για τη σειρά Sniper Elite.

Κάτι το οποίο ανυσήχησε αρκετούς PC gamers είναι η έλλειψη της πλατφόρμας απο την σχετική ανακοίνωση της 505 Games. Μην ανησυχείτε όμως, ο τίτλος θα κυκλοφορήσει και σε PC και την έκδοση του τίτλου θα αναλάβει η ίδια η Rebellion (όπως είχε κάνει και με το Sniper Elite V2), το οποίο είναι και γιατί η 505 Games δεν ανακοίνωσε την έκδοση για PC.

Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2014 και αναμένουμε απο την 505 Games να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέριες στις ερχόμενες εβδομάδες ή μήνες.

Η 505 Games ανακοίνωσε το Sniper Elite 3

Keywords
Τυχαία Θέματα