Διαγωνισμός: Κερδίστε ένα WiiU Premium Edition ή ένα αντίτυπο Black Ops 2 για PS3/XBOX360

Οι γιορτινοί διαγωνισμοί αρχίζουν στο Gameside.gr !! Δηλώστε συμμετοχή και κερδίστε ένα WiiU Premium Edition ή ένα αντίτυπο Black Ops 2 για PS3/XBOX360,  χριστουγεννιάτικη προσφορά του Gameside.gr! Καλές γιορτές σε όλους μας, με υγεία και ευτυχία, σε πείσμα των περίεργων καιρών που περνάμε.

 To Gameside.gr γιορτάζει τα πρώτα του Χριστούγεννα

και γι’αυτό είμαστε διατεθειμένοι να σας γεμίσουμε δώρα!! Το Gameside.gr διοργανώνει ένα μεγάλο γιορτινό διαγωνισμό με δώρο ένα WiiU Premium Edition για τον πρώτο τυχερό και από ένα αντίτυπο Black Ops 2 για τον δεύτερο και τρίτο τυχερό που θα κληρωθεί, για την κονσόλα της επιλογής του (ΧΒΟΧ360 ή PS3).O Διαγωνισμός λήγει Παραμονή Πρωτοχρονιάς, δηλαδή την 31/12/2012 ώρα 23.59 μμ και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 03/01/2013.

Αλλά δεν τελειώσαμε εδώ! Θα διοργανώνονται, ανά τακτά χρονικά διαστήματα και μέχρι τέλους του έτους, διαγωνισμοί ημερήσιοι οι οποίοι θα σας προσφέρουν διάφορα παιχνίδια για τις οικιακές μας κονσόλες, ΧΩΡΙΣ ΚΛΗΡΩΣΗ, παρά μόνο με μικρές απαιτήσεις όπως πχ κάποιο σχόλιο, share ή subscribe!! Γιαυτό λοιπόν παραμείνετε συντονισμένοι στο Gameside.gr καθημερινά ώστε να μη χάσετε την οποιαδήποτε προσφορά μας η οποία μπορεί να σας ενδιαφέρει!

Όροι συμμετοχής για το διαγωνισμό WiiU και Black Ops 2:

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό αφήνοντας ένα απλό σχόλιο στο παρόν άρθρο.

Για να δηλώσετε συμμετοχή πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Gameside.gr (εγγραφείτε εδώ) και να κάνετε like στη σελίδα μας στο Facebook και Share στο Facebook το άρθρο του διαγωνισμού (υπάρχοντα εγγεγραμμένα μέλη και fans της σελίδας μας στο Facebook μπορούν να συμμετάσχουν απλώς με σχόλιο και share του Διαγωνισμού). Επίσης κάθε σχόλιο που κάνετε σε οποιοδήποτε θέμα/review/νέο στο site θα θεωρείται ως μία επιπλέον συμμετοχή, οπότε όσο περισσότερα σχόλια αναρτούνται στα θέματα μας καθημερινά, τόσο περισσότερες ευκαιρίες έχετε να κερδίσετε!(Τα σχόλια τύπου spam δεν θεωρούνται παραπάνω συμμετοχές)

Mε την λήξη του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί κλήρωση με όσους από τους συμμετέχοντες έχουν συμπληρώσει τις ελάχιστες προϋποθέσεις που απαιτούνται και αναγράφονται παραπάνω (εγγραφή, like, fb share, συν τις επιπλέον συμμετοχές από τα σχόλια) . Παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες να εκπληρώνουν και τις τρεις απαιτήσεις του διαγωνισμού ειδάλλως θα αποκλείονται από αυτόν, χωρίς προειδοποίηση.

Πιθανές καθυστερήσεις στις αποστολές των δώρων καταλαβαίνετε ότι κρίνονται λογικές είτε λόγω κακοκαιρίας είτε λόγω εορτών και αργιών και ελπίζουμε να έχουμε την κατανόηση σας. ΟΛΟΙ θα παραλάβετε το δώρο σας, αρκεί να δείξουμε υπομονή, από μεριά μας θα κάνουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται.

- Από τον διαγωνισμό εξαιρούνται η συντακτική ομάδα του gameside και τα συγγενικά τους πρόσωπα έως πρώτου βαθμού.- Σε περίπτωση αποστολής του δώρου, τα μεταφορικά βαρύνουν αποκλειστικά τον νικητή.- Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων οι νικητές υποχρεούνται να επικοινωνήσουν μέσα σε 5 ημέρες με τους admins(
Keywords
Τυχαία Θέματα