Windows 8: Οι κύριες εφαρμογές του λειτουργικού γίνονται καλύτερες.

Αυτές τις μέρες η Microsoft ετοιμάζει νέο Update για τα Windows 8 από το Windows Store.

Η πιθανή κυκλοφορία τους είναι αύριο. Οι εφαρμογές που δέχονται το Update είναι το Mail,

Calendar και People. Παρακάτω αναλύουμε τις βελτιώσεις που δέχονται αυτές οι τρεις εφαρμογές.

Mail

Η εφαρμογή Mail δέχεται τις περισσότερες βελτιώσεις από όλες τις άλλες. Προστέθηκε η δυνατότητα να δημιουργήσεις, να διαγράψεις και να μετονομάσεις φάκελο μέσα από την εφαρμογή ακόμα και αν ο λογαριασμός σου δεν είναι της Microsoft όπως για παράδειγμα Gmail, Yahoo κ.τ.λ. Μπορείς να κάνεις Αναζήτηση (Search) κατευθείαν από τον Server, ο συγχρονισμός έγινε ακόμα πιο γρήγορος και μπορείς πλέον να μαρκάρεις τα mail σου ως διαβασμένα (Read) και να τα διαγράψεις (Delete) από τους φακέλους. Το Mail πλέον σου κάνει προτάσεις (Suggestions) όταν δημιουργείς νέο mail ανάλογα με το πόσες φορές έχεις γράψει σε μια επαφή και στις βγάζει ως αναδυόμενο (pop-up) για να πατήσεις/ακουμπήσεις την επαφή, χρήσιμο για συσκευές αφής. Τέλος μπορείς να προσθέσεις και να κάνεις edit hyperlinks όπως και επίσης τα προσχέδια (drafts) γίνονται αυτόματα αποθήκευση όταν κλείνεις το μήνυμα.

Calendar

Το Calendar ήταν μια πιο ολοκληρωμένη εφαρμογή από το Mail κατά το λανσάρισμα των Windows 8 αλλά δέχεται και αυτό κάποιες βελτιώσεις όπως επίσης και μια σημαντική αφαίρεση. Πρώτα από όλα είναι η προβολή του ημερολογίου ως Εβδομάδα Δουλειάς (Work Week View) που εστιάζει τα ραντεβού που έχεις από Δευτέρα ως Παρασκευή. Επίσης δέχονται Update οι γραμματοσειρές (Fonts) και τα Χρώματα της εφαρμογής. Τέλος μπορείς να δεις στους άλλους ανθρώπους άμα είναι διαθέσιμοι για ραντεβού.
Η αφαίρεση είναι η υποστήριξη της εφαρμογής με το Google Sync. Κάνοντας το Update παύεται να έχετε την δυνατότητα να κάνετε συγχρονισμό τα Event σας από το Google Sync στην εφαρμογή.

People

Η εφαρμογή People δεν έχει κάποιο σημαντικό Update αλλά μπορείς πλέον να φιλτράρεις την αναζήτηση του What’s New σύμφωνα με τα Social Network κάτι που είναι πολύ ωραίο και έλειπε από την εφαρμογή. Επίσης κάτι που έλειπε από την εφαρμογή και προστέθηκε είναι ότι μπορείς να γράφεις πλέον κατευθείαν από την εφαρμογή People στον τοίχο του Facebook (Wall) του φίλου σου.

Windows 8: Οι κύριες εφαρμογές του λειτουργικού γίνονται καλύτερες.

Keywords
Τυχαία Θέματα