Βούρκους, λίμνες και συναυλίες πληρώνει ο Παναθηναϊκός

Με την πρώτη δυνατή βροχή το ΟΑΚΑ έγινε... «Ζωσιμάδες». Λίμνες και βούρκους γέμισε το γήπεδο που πληρώνει υψηλά ενοίκια ο Παναθηναϊκός...
Το γήπεδο που κάθε χρόνο αναγκάζει τον Παναθηναϊκό να αναβάλει αγώνες του για να φιλοξενεί συναυλίες και που με την πρώτη δυνατή βροχή, ο αγωνιστικός του χώρος γεμίζει λίμνες και βούρκους, στοιχίζει πανάκριβα στον Παναθηναϊκό και τον απειλεί με μεσημεριανά
ματς αν δεν ξεχρεώσει.

Σήμερα, 29/11, οι 3.000 οπαδοί που έδωσαν το «παρών» στις κερκίδες δεν μπορούσαν να καταλάβουν αν παρακολουθούσαν αγώνα ποδοσφαίρου ή πόλο. Αν η αλλαγή θα είναι ο Χαμπίμπ Σο ή ο… Αφρουδάκης.

Μόλις μία ημέρα νωρίτερα, ο πρόεδρος του Σταδίου Πέτρος Γαλακτόπουλος είχε ανακοινώσει τις οφειλές του Παναθηναϊκού, ενώ λίγες ώρες αργότερα, ένα 20λεπτο μπουρίνι στα τέλη του πρώτου ημιχρόνου έκανε τον αγωνιστικό χώρο ΠΙΣΙΝΑ!

Όχι, δεν ήταν το στάδιο των Ζωσιμάδων αυτό που βλέπαμε, αλλά το ΟΑΚΑ. Το λαμπρό στολίδι που πληρώνει ένα σωρό υπαλλήλους και που ούτε ένας δεν βγήκε στο ημίχρονο μαζί με τα κατάλληλα μηχανήματα, ώστε να φροντίσει να τελειώσει ομαλά το ματς. Κάτι που είναι απαράδεκτο για το Ολυμπιακό Στάδιο της χώρας, αν αναλογιστούμε τα εκατομμύρια που εισπράττει ενοίκιο από τον Παναθηναϊκό και από τους φορολογούμενους πολίτες.

Όπως βγήκε ανακοίνωση για τις οφειλές του Παναθηναϊκού, ίσως θα ήταν πρέπον να βγει και μία νέα ανακοίνωση συγγνώμης για την ακαταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου, την ερασιτεχνική συντήρησή του, την μη ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού και την επικινδυνότητα για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών (τρεις παίκτες της Προοδευτικής έγιναν αναγκαστική αλλαγή).
Σκορπιός
Keywords
Τυχαία Θέματα