Βοηθάει (ξανά) τον Παναθηναϊκό ο Νίνης

Νέα βοήθεια από το Νίνη, που παρά τον τρόπο που του συμπεριφέρθηκε ο Παναθηναϊκός, αποδεικνύει έμπρακτα την αγάπη του για το Τριφύλλι...
Ένας παίκτης που βγήκε από τα σπλάχνα του Παναθηναϊκού, που αγαπήθηκε όσο λίγοι από την κερκίδα, αλλά και που πολεμήθηκε άδικα από την ίδια την ομάδα, δείχνει σε κάθε ευκαιρία την αγάπη του για το Τριφύλλι.


Ο λόγος για το Σωτήρη Νίνη, για τον ποδοσφαιριστή που παραλίγο να ξεχάσει την μπάλα επί μονομετοχικότητας, που αναδείχθηκε τα χρόνια της διετίας της υγείας, που πολεμήθηκε από την πρώην καθεστωτική εφημερίδα και τον εκδότη της· ο λόγος για τον παίκτη που τελικά αποχώρησε επί προεδρίας Δημήτρη Γόντικα, με παράσημο ένα «εξώδικο», επειδή η διοίκηση δεν ήθελε να του προσφέρει κάτι παραπάνω από τα μισά των μισθών που λάμβανε ο Λουκάς Βύντρα.

Παρόλα αυτά, σε κάθε ευκαιρία, ο Νίνης βάζει πλάτη στον Παναθηναϊκό και δέχεται τους διακανονισμούς που του προτείνονται, χωρίς να δημιουργεί προβλήματα στην πρώην ομάδα του.

Βάσει της προηγούμενης συμφωνίας θα έπρεπε να λάβει 65.000 ευρώ τον περασμένο Ιανουάριο και 65.000 ευρώ τον ερχόμενο Απρίλιο.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του αθλητικού Τύπου, ο Νίνης συμφώνησε να πληρωθεί εντός της ερχόμενης εβδομάδας 20.000 ευρώ, 30.000 ευρώ τον Μάιο και το υπόλοιπο ποσό θα μοιραστεί σε τρεις δόσεις των 20, 25 και 30.000 ευρώ αντίστοιχα, από τον Οκτώβριο, ως τον Δεκέμβριο του τρέχοντος χρόνου.
Keywords
Τυχαία Θέματα