Θέλουμε να δούμε έργα!

O πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Αχιλλέας Μακρόπουλος, έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ», όπου υποστήριξε πως θα σταθεί δίπλα στον Γιάννη Αλαφούζο και στο εγχείρημά του, αναμένοντας κι αυτός να μάθει πώς ο τελευταίος θα ρυθμίσει τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ. Επανέλαβε πως θα βοηθήσει στο σημείο που δύναται και πως έχει εξασφαλίσει οικονομική βοήθεια, την οποία θα αποκαλύψει εν ευθέτω χρόνω.
«Μην το πάρουμε αρνητικά, θα πετύχει. Η δύναμη του Παναθηναϊκού
είναι μεγάλη. Βρέθηκε αυτός ο αγαπητός κύριος Αλαφούζος να αναλάβει το βαρύ φορτίο. Εμείς ως Ερασιτέχνης είμαστε μαζί του. Θέλω μόνο να μας πει πώς θα αντιμετωπίσει η ΠΑΕ τα έξοδα συν τις τρέχουσες υποχρεώσεις της. Θα περιμένουμε πρώτα να μπούνε τα χρήματα; Να μας πει πως θα καλυφθούν τα τρέχοντα τα έξοδα, να ρεγουλάρει ο Παναθηναϊκός. Μην ξεχνάμε ότι έρχονται μεταγραφές».

Και κλείνοντας, σχολίασε: «Με μία σωστή διαχείριση να αποταθούμε στους Παναθηναϊκούς και να μην αποφύγουμε τους οργανωμένους. Να μην βασιστούμε στα όνειρα θερινής νυκτός, θέλουμε να δούμε έργα. Σας δίνω το λόγο μου πως εκεί που μπορώ να βοηθήσω θα το κάνω. Έχω ήδη εξασφαλίσει οικονομική βοήθεια, την οποία και θα αποκαλύψω όταν έρθει η ώρα».
Keywords
Τυχαία Θέματα