Η «ρεβάνς» του Σισκάουσκας για το τρίποντο του 2009

Πλήρης θα είναι η ΤΣΣΚΑ στον μεγάλο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό. Κανονικά παίζει ο Ραμούνας Σισκάουσκας...
Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Ραμούνας Σισκάουσκας δείχνουν πως έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Ο Λιθουανός άσος της ΤΣΣΚΑ θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο «Σίσκα» είχε υποστεί τράβηγμα στον κνημιαίο μυ του δεξιού ποδιού. Οι εξετάσεις δείχνουν πως ο τραυματισμός του έχει θεραπευτεί πλήρως και έτσι θα «παλέψει» κόντρα στην πρώην ομάδα του, στη ρεβάνς του τελικού του 2009.

Αγωνιστικά είναι μία αρνητική εξέλιξη. Ηθικά όμως ο Παναθηναϊκός, ειδικά το τμήμα του μπάσκετ, θέλει τους αντίπαλούς του πλήρεις και δυνατούς. Αλλιώς τι αξία θα έχει η νίκη-πρόκριση στον τελικό;

Ο Σισκάουσκας είναι ο παίχτης που είχε πάρει πάνω του το τελευταίο σουτ στον τελικό του Βερολίνου. Τότε που «πάγωσαν» εκατομμύρια Παναθηναϊκές καρδιές και χρειάστηκαν αρκετά δευτερόλεπτα για να επανέλθουν οι σφιγμοί. Ο Λιθουανός θέλει να «πάρει το αίμα του πίσω» φέτος. Από την άλλη ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς γνωρίζει άριστα τα «κουμπιά» του αστέρα της ΤΣΣΚΑ και έχει φροντίσει να τον περιορίσει σημαντικά σε όλα τα παιχνίδια που τον έχει βρει στον δρόμο του.
Keywords