Η λέξη «Βαρδινογιάννης» είναι απαγορευμένη;

Πρώτα ο Γιάννης Αλαφούζος και στη συνέχεια ο Θανάσης Γιαννακόπουλος απέφυγαν να ονοματίσουν τους υπεύθυνους για τις «σκευωρίες εις βάρος του Παναθηναϊκού»...
Θανάσης Γιαννακόπουλος και Γιάννης Αλαφούζος
Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιάννης Αλαφούζος στον ΣΚΑΪ, όταν η κουβέντα πήγε στο νομοσχέδιο Μπιρμπίλη, το οποίο έχει χαρακτηρίσει ως σκευωρία κατά του Παναθηναϊκού, είπε πως δεν ξέρει ποιες διοικήσεις ευθύνονται γιατί έλλειπε τότε στο εξωτερικό...

Χθες (25/10), μετά τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Λάτσιο, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος όταν ρωτήθηκε για το γηπεδικό και τους μεγάλους κινδύνους που εγκυμονούν για το Τριφύλλι, απέφυγε να δώσει απάντηση, λέγοντας «να μιλήσουν οι υπεύθυνοι».

Προφανώς, για τους παράγοντες του Παναθηναϊκού υπάρχουν απαγορευμένες λέξεις στο λεξιλόγιό τους, όπως ΓΗΠΕΛ, «Γιάννης Βαρδινογιάννης», «Βαγγέλης Σαμαράς», «Μιχάλης Κίτσιος» κλπ.

Θυμίζουμε πως ο Θανάσης Γιαννακόπουλος είχε και στο παρελθόν τονίσει πως οι διοικήσεις της ΠΑΕ άφηναν στο «σκοτάδι» τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη, οι οποίοι δεν γνώριζαν τι υπέγραφαν!
Keywords