Επιμένουν για Λέτο οι νοσταλγοί!

Τι κι αν διέψευσε επίσημα κάθε τάση φυγής ο εκπρόσωπος του Λέτο, οι… νοσταλγοί με μπροστάρη τον «πρίγκιπα ΣΑΡ» επιμένουν να σπρώχνουν τον Αργεντινό στην πόρτα της εξόδου.

Πρόβλημα με τον διακανονισμό, πρόβλημα με τη μείωση αποδοχών, πρόβλημα με την ανανέωσή του, γενικά ο Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος... κάθεται στο παχυλό του συμβόλαιο, δημιουργεί συνεχώς πρόβλημα στον Παναθηναϊκό.

Αυτό είναι το μήνυμα που προσπαθούν να περάσουν οι νοσταλγοί της μιζέριας και λάτρεις των πριγκιπικών σεναρίων, που όλως τυχαίως προέρχονται από το περιβάλλον
του πρώην μεγαλομετόχου.

Έτσι ό,τι ξεκίνησε το MEGA, η Real, το GOAL, το Derby, ο Sentra Fm, το συνεχίζει ο Στέλιος Σαρέσκος στην πολιτική εφημερίδα ΕΘΝΟΣ που ανήκει στον όμιλο Μπόμπολα, συνέταιρο του Γιάννη Βαρδινογιάννη στο MEGA.

Είναι ξεκάθαρο πως συγκεκριμένα media προσπαθούν να στοχοποιήσουν τον Λέτο, να δημιουργήσουν εχθρικό κλίμα εναντίον του, να τον κάνουν να νιώσει ανεπιθύμητος και να τον οδηγήσουν στην πόρτα της εξόδου. Την ίδια ακριβώς τακτική που χρησιμοποιούσαν και στην πρόσφατη περίπτωση του Σισέ. Στο χέρι της διοίκησης του Παναθηναϊκού είναι να προστατεύσει αυτή τη φορά το μεγαλύτερο περιουσιακό της στοιχείο.

Μία ημέρα μετά τη διαρροή της ΠΑΕ πως κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει με τον Λέτο, και τις επίσημες διαψεύσεις των φημολογούμενων τάσεων φυγής του ποδοσφαιριστή από τον μάνατζέρ του, ο Στέλιος Σαρέσκος «πιάνει» το θέμα ως εξής:

Ο Λέτο έχει «καθίσει» εδώ και καιρό στο παχυλό του συμβόλαιο. Λέει διπλό «όχι» στην ΠΑΕ, ένα για συζήτηση περί κουρέματος των αποδοχών του και ένα δεύτερο για να υπογράψει διακανονισμό, κάτι που -σύμφωνα με πληροφορίες- κρατάει μπλοκαρισμένο το μπόνους των 1,3 εκατ. από την ΟΥΕΦΑ (υψηλόβαθμα στελέχη υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα).

Ο Λέτο θεωρεί ότι ο ΠΑΟ θα έπρεπε να τον εξαιρέσει από κάθε περικοπή και να μετρήσει περισσότερο ότι τραυματίστηκε στην προσπάθεια του να προσφέρει τον καλύτερο του εαυτό στην ομάδα.

Από την άλλη πλευρά, η διοίκηση πιστεύει ότι στάθηκε δίπλα του στην περιπέτεια που πέρασε, έχει αποδείξει πως ποντάρει στην αξία του όσο καιρό κι αν μείνει εκτός γηπέδων και περίμενε, ως ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας, να συμμεριστεί την κατάσταση και να δώσει πρώτος το «παράδειγμα» και στους διακανονισμούς και στο «κούρεμα» των αποδοχών...
Keywords
Τυχαία Θέματα