Xairetismos tou Makropoulou sto Panellhnio Korasidwn



Σήμερα ξεκινά το Final 4 του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος βόλλεϋ κορασίδων και τα κορίτσια του Παναθηναϊκού ετοιμάζονται για το μεγάλο ραντεβού.

Η κλήρωση φέρνει τις κορασίδες αντιμέτωπες με την Ελπίδα Αμπελοκήπων σήμερα, Παρασκευή, ενώ το Σάββατο θα αγωνιστούν εναντίον της Ένωσης Βύρωνα και την Κυριακή εναντίον του ΑΠΣ Αίαντα.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού,
Αχιλλέας Μακρόπουλος, μέσα από το επίσημο match programme του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ευχήθηκε σε όλες τις ομάδες καλή επιτυχία στο Final 4.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Αχιλλέας Μακρόπουλος:

«Αγαπητοί/ες φίλοι /ες του βόλεϊ,

Σας καλοσωρίζω εκ μέρους του Παναθηναϊκού.Α.Ο. στην τελική φάση του Πρωταθλήματος Ελλάδας κορασίδων στο κλειστό του Μετς.

Ο Σύλλογός μας πιστεύει ότι το μέλλον του αθλήματος είναι στις ακαδημίες και στο "νέο αίμα" του αθλήματος και για το λόγο αυτό το αποδεικνύει εμπράκτως αφού με μεγάλη χαρά αποδέχτηκε να συνδιοργανώσει την τελική φάση του θεσμού.

Εύχομαι από καρδιάς υγεία σε όλες τις αθλήτριες και το προπονητικό τιμ τους και καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν. Ας κερδίσει η καλύτερη ομάδα τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδας 2012».
Keywords
Τυχαία Θέματα