Σύνοδος Προέδρων ΤΕΙ | Συνεδριάζουν Τρίτη 20/11

Αύριο, Τρίτη 20/11, συνεδριάζουν έκτακτα οι πρόεδροι ΤΕΙ. Τα θέματα που "καίνε" τους προέδρους σε αυτή τη σύνοδο είναι οι απολύσεις διοικητικών υπαλλήλων, το σχέδιο «Αθηνά» αλλά και οι προϋπολογισμοί των ιδρυμάτων.
Διαβάστε την επιστολή της τριμελούς γραμματείας της συνόδου προς του προέδρους των ΤΕΙ.Αγαπητοί Συνάδελφοι,Μετά το προηγούμενο σχετικό μήνυμα και επικοινωνίες των Μελών της Τριμελούς Γραμματείας με πολλούς από εσάς:Τα προβλήματά είναι πλέον ασφυκτικά, για πολλούς απαγορευτικά για τη λειτουργία των Ιδρυμάτων μας.Είναι επιτακτικό και επείγον να συνέλθουμε σε Έκτακτη Σύνοδο. Τα Θέματα Η αφαίρεση πολλών μελών του ήδη ανεπαρκούς Διοικητικού Προσωπικού των ΤΕΙ. Το σχέδιο «Αθηνά». Οι προϋπολογισμοί.Στη Σύνοδο θα προσκληθούν ο Υπουργός Παιδείας Καθ. Κ. Αρβανιτόπουλος και ο ΓΓ Καθ. Αθ. Κυριαζής.
Τόπος και Χρόνος: Αθήνα, Ξενοδοχείο Divani Palace Acropolis, Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2012, ώρα 10.00 πμ. Η Τριμελής Γραμματεία της Συνόδου Προέδρων - Αντιπροέδρων ΤΕΙΟ Πρόεδρος του ΤΕΙ Καλαμάτας, Καθ. Ανδρέας ΚανάκηςΟ Πρόεδρος του ΤΕΙ Κρήτης, Καθ. Ευάγγελος ΚαπετανάκηςΟ Πρόεδρος του ΤΕΙ Λαμίας, Καθ. Σταύρος Καρκάνης
Keywords
Τυχαία Θέματα