Πότε γίνονται οι εγγραφές των πρωτοετών;

Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε το Υπουργείο Παιδείας στη δημοσιότητα, οι εγγραφές των επιτυχόντων θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 11 μέχρι την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου.
Σε αυτό το διάστημα, οι Γραμματείες των τμημάτων θα ανακοινώνουν το πρόγραμμα εγγραφών καθώς και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τη διαδικασία.
Από το Υπουργείο επισημαίνεται πως οι επιτυχόντες των ΤΕΙ εισάγονται από το χειμερινό εξάμηνο
2013-2014.
Η διαδικασία εγγραφής των επιτυχόντων στις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές, στη Σχολή Ανθυποπυραγών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού καθώς στις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης Ρόδου και Αγίου Νικολάου Κρήτης θα ορισθεί και θα ανακοινωθεί από τις ίδιες τις σχολές. Οι ιδιώτες επιτυχόντες στις Σχολές Αστυφυλάκων και Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας θα εγγραφούν κατά το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016.
Πέρασες σε κάποια σχολή; Το mycampus.gr ετοίμασε τον απόλυτο οδηγό επιβίωσης για τους πρωτοετείς στο freshmen.mycampus.gr! Το ποσοστό επιτυχίας στις πανελλαδικές φέτος http://bit.ly/1dp0VlQ Τα τμήματα με την μεγαλύτερη πτώση και άνοδο σε μόρια http://bit.ly/1aQWkI1 Τα top 5 και bottom 5 τμήματα http://bit.ly/141BT9e
Keywords
Τυχαία Θέματα