Μπλε @ LOVE| CASUAL LIVING, Θεσσαλονίκη, 6/4. Κερδίστε προσκλήσεις

Οι ΜΠΛΕ, το συγκρότημα έκπληξη της δεκαετίας του ‘90, συνεχίζουν ακάθεκτοι τις εμφανίσεις τους σε όλη την Ελλάδα.

Πάνω από 15 χρόνια έχουν περάσει από τότε που οι ΜΠΛΕ εμφανίστηκαν στην ελληνική μουσική σκηνή, ανατρέποντας τα μέχρι τότε δεδομένα με τον ιδιαίτερο ήχο τους και την μοναδική αισθητική τους.

Από το 1996 μέχρι και σήμερα δεν έχουν σταματήσει να εντυπωσιάζουν,

με το αστείρευτο ταλέντο τους, το ήθος τους και την σκηνική τους παρουσία - αντάξια πολλών συγκροτημάτων της διεθνούς μουσικής σκηνής - .

Εκατοντάδες πετυχημένες συναυλίες, πολλά μουσικά βραβεία, χρυσά και πλατινένια albums και πολλά ραδιοφωνικά hits που όλοι έχουμε αγαπήσει, έχουν καθιερώσει πλέον τους ΜΠΛΕ ως ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά συγκροτήματα.

Τα τραγούδια τους ‘Φοβάμαι’, ‘Νιώθω ενοχές’, ‘Πιάνω φωτιά’, ‘Τον ίδιο το Θεό’, ‘Κόκκινο φιλί’, ‘Δε Θέλω’, ‘Μια φορά κι ένα καιρό’ και πολλά άλλα, ακούγονται με διαχρονική συνέχεια και οι εκρηκτικές τους εμφανίσεις καθηλώνουν και τον πιο απαιτητικό ακροατή, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησαν το νέο τους single "Εγώ Μπορώ Και Μόνη", το οποίο διατίθεται μόνο δωρεάν (free download) μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του συγκροτήματος, www.ble.gr !

Οι ΜΠΛΕ θα εμφανιστούν στην σκηνή του LOVE CASUAL LIVING, τo Σάββατο 6-4-13.

Special guest ένα γυναικείο πολυφωνικό συγκρότημα, οι Stringless, σε μια εντελώς πρωτότυπη μουσική πρόταση όπου όλα τα μουσικά όργανα αντικαθιστά ο ήχος που παράγει το ανθρώπινο σώμα.

Ώρα Προσέλευσης : 22:30

Διεύθυνση :Εθν. Αντιστάσεως 16, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310 365425, 2310 441601

Τιμή Εισόδου: 10€ φοιτητικό/κάρτα ανεργίας 5€

Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για τις 6/4
Keywords
Τυχαία Θέματα