O Nescafé και ο Λουμίδης Παπαγάλος στην Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής

Ο ελληνικός καφές Λουμίδης Παπαγάλος και ο καφές Nescafé και γιόρτασαν για 3η συνεχή φορά, την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής, η οποία έχει πλέον καθιερωθεί ως το κορυφαίο διατροφικό γεγονός της χρονιάς.
Με κεντρικό σύνθημα «Βελτιώνω τη διατροφή μου: για Υγεία & Ευεξία!», η ημερήσια εκδήλωση, που έλαβε χώρα την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014, στον πεζόδρομο της οδού Δελφών στο Κολωνάκι, σημείωσε για ακόμη μια χρονιά, μεγάλη επιτυχία. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, πραγματοποιήθηκαν διαδραστικές εκδηλώσεις όπου οι αγαπημένοι μας καφέδες, ελληνικός καφές
Λουμίδης Παπαγάλος και Nescafé, σε συνεργασία με τους καταξιωμένους διατροφολόγους της Επιστημονικής Ομάδας ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, ενημέρωναν το κοινό για τη διατροφική αξία του καφέ στην υγεία μας. Οι παρευρισκόμενοι, μέσα από τη διανομή προϊόντων και εκπαιδευτικών φυλλαδίων, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τα οφέλη του καφέ στον ανθρώπινο οργανισμό, αλλά και να απολαύσουν την πλούσια γεύση του 100% φυσικού καφέ Nescafé,καθώςκαι τοπλούσιο άρωμα και τη μοναδική γεύση του ελληνικού καφέ Λουμίδης Παπαγάλος!
Keywords
Τυχαία Θέματα