Beach Ηouse Festival 2013 @ Bolivar Beach Bar, Αθήνα, 20/6. Κερδίστε προσκλήσεις

Bolivar Beach Bar

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Tα πιο Hot ονόματα της σύγχρονης dance σκηνής, έρχονται,
"τώρα που συμβαίνει"!

Beach Ηouse Festival 013

Το θερμόμετρο ανεβαίνει, το καλοκαίρι βρίσκεται μια ανάσα μακριά,
τα σχέδια για διακοπές καταστρώνονται μέρα με τη μέρα. Όλοι ονειρευόμαστε μια παραλία, μαγικά ηλιοβασιλέματα, συναρπαστικές γνωριμίες, cocktail, δυνατή μουσική, πάρτι στην άμμο, χορό μέχρι το ξημέρωμα... Εντάξει λοιπόν! Δεν χρειάζεται να πάτε μακριά, ούτε να περιμένετε πολύ!

Το πρώτο μεγάλο dance festival, δίπλα στη θάλασσα, είναι γεγονός!

Beach Ηouse Festival 013

Kαι συμβαίνει εκεί που για φέτος το καλοκαίρι θα χτυπά ο σφυγμός της διασκέδασης της πόλης!

Στο Bolivar Beach Bar

Μια ανάσα από το κέντρο της πόλης, το Bolivar Beach Bar είναι το ιδανικό σκηνικό για το
Beach House Festival 013:

δίπλα στην θάλασσα, «πάνω στο κύμα», μέσα στην «Ακτή του Ήλιου», με μεγάλους κορμούς να στηρίζουν την εξωτική, χορτάρινη σκεπή του, μας περιμένει ένα τοπίο που θυμίζει Καραϊβική.
Bolivar Beach Bar και η παραλία του Αλίμου μετατρέπεται στο ιδανικό dance floor για το
μεγαλύτερο house party του φετινού καλοκαιριού!

Beach House Festival 013

8 Hot Dance Acts
καταλαμβάνουν τα decks του
Bolivar Beach Bar,
σε ένα festival που θα μας απογειώσει!Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013Tο Clubber.gr γιορτάζει στο Beach House Festival 013 τα 8 χρόνια λειτουργίας του

Beach House Festival 013
με Clubber.gr
8 year’s anniversary + 8 Hot Dance Acts Kolombo

Olivier Gregoire a.k.a. Kolombo από τους πλέον παραγωγικούς και πολυπράγμονες dj’s φέρνει στο Beach House Festival 013 το καινοτόμο πνεύμα του και ότι πιο μοντέρνο παίζεται αυτή τη στιγμή στα διεθνή dance floors!

http://www.facebook.com/kolomboofficialfanpage

Phonique

Phonique ένα από τα πιο “καυτά’ ονόματα στην freestyle, deep house σκηνή, αυτήν τη στιγμή, στον κόσμο, με το απόλυτα δικό του μοναδικό, «ψαγμένο» στυλ στο Beach House Festival 013 θα δημιουργήσει ατμοσφαιρικά house τοπία, λουσμένα στην καλοκαιρινή αύρα!

http://www.facebook.com/pages/Phonique/229281067088163

Blond:ish

Blond:ish, το ξανθό δίδυμο από τον Καναδά, καταρρίπτει όλα τα στερεότυπα και γοητεύει τις μάζες. Ατίθασες, δημιουργικές, φέρνουν τον geek-chic αέρα τους στον Άλιμο και θα μας μεταδώσουν το ερεθιστικό vibe τους για ατέλειωτο χορό!

http://www.facebook.com/Blondish

Crazy P feat. Danielle Moore

Παρουσιάζοντας ένα από τα καλύτερα live dance shows στον πλανήτη οι εντυπωσιακοί Crazy P, έχουν βγάλει τον ύμνο των απανταχού dj’s, ‘Stop Space Return’ και έχουν αφήσει το σημάδι τους στη dance μουσική. Στο Beach House Festival 013 οι Crazy P. στέλνουν
τη “θεά” Danielle Moore που με την απαράμιλλη φωνή, το groove, τη ζωντάνια και την ενέργεια της θα μας παρασύρει σε ατέλειωτο χορό!

http://www.facebook.com/crazypmusic

Cj Jeff

Cj Jeff ή αλλιώς“God is a Dj”, ο δημιουργός του “The Way”, ο σταρ της ελληνικής dance σκηνής, έχει μιξάρει στα decks όλων των μεγάλων clubs, και στο Beach House Festival 013 θα μας δείξει τι εστί Έλληνας dj!

http://www.facebook.com/CjJeffRhythmetic

Nino Santos & Lightem

Φίλοι για πολλά χρόνια, ραδιοφωνικοί παραγωγοί, djs, event promoters, με κοινούς στόχους και όνειρα, την ίδια αγάπη για την ηλεκτρονική μουσική, το 2010 αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να μεταδώσουν τη groovy διάθεσή τους σε ολόκληρο το κόσμο! Μέσα σε δυο χρόνια είδαν τις παραγωγές τους να φιγουράρουν στο Top 100 του Beatport, έχουν εμφανιστεί στο Sonar Festival και στην Amnesia Ibiza, έχουν φιλοξενηθεί στο Frisky radio, τους υποστηρίζουν οι μεγάλοι του είδους djs, όπως ο Pete Tong και ο Reboot. Το άστρο των Nino Santos & Lightem τώρα “ανατέλλει” και στο Beach House 013 θα ξεδιπλώσουν για μας όλες τις φρέσκες, γκρουβάτες μουσικές!

http://www.facebook.com/NinoSantos.Lightem George R

O Γιώργος Ράπτης ή 'George R' δηλώνει αιώνιος εραστής της house μουσικής, έχει παίξει σε όλα τα μεγάλα dance clubs της χώρας, Mamacas, Sixx, Animal, Drazel, Rock N Rolla και τα τελευταία χρόνια, κάθε Πέμπτη, είναι Resident Dj στο Dybbuk.

http://www.facebook.com/djGeorgeR/info#!/djGeorgeR

Skinny

O Skinny είναι Dj εδώ και μια δεκαετία, ραδιοφωνικός παραγωγός, έχει μοιραστεί τα decks με όλα τα μεγάλα διεθνή ονόματα όπως οι Carl Cox, Betoko, Mario Basanov.

http://www.facebook.com/pages/Dj-Skinny/212959542057202

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Ετοιμαστείτε να υποδεχθείτε το Beach House Festival 013
που φέρνει στην Αθήνα ότι πιο Hot «παίζει» στα decks
των μεγάλων club της Ευρώπης!

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013 - μια νύχτα πριν ξημερώσει η μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου- ξεχνάμε την καθημερινότητα και πάμε για απογείωση!

Bolivar Beach Bar*
Ακτή του Ήλιου
Άλιμος
Τηλ.: 697 0367 684http://www.facebook.com/#!/BolivarBeachBar?fref=ts

Τιμή & Προπώληση εισιτηρίων

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 10 ευρώ

Η προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσειΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ

Ticket House
Πανεπιστημίου 42

Σε ΟΛΑ τα καταστήματα PUBLIC

Στο Bolivar Beach Bar

και ηλεκτρονικά στα
www.ticketpro.gr
www.ticketarena.gr
* στο Bolivar Beach Bar φτάνεις πολύ εύκολα και με τα λεωφορεία που διέρχονται από την παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος καθώς και με το τραμ (στάση Καλαμάκι) Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για τις 20/6
Keywords
Τυχαία Θέματα