Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της πυρκαγιάς στα Μέγαρα

17:25 11/8/2024 - Πηγή: Emea.gr

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή Αιγειρούσες των Μεγάρων.

Στο σημείο επιχειρούν 48 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της 1ης ΕΜΟΔΕ, 13 οχήματα, δύο αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα, εκ των οποίων το ένα είναι συντονιστικό. Συνδρομή παρέχουν εθελοντές, υδροφόρες ΟΤΑ και μηχανήματα έργου.

Παράλληλα, στάλθηκε μήνυμα από το 112 στους κατοίκους της περιοχής Νέο Μάζι να απομακρυνθούν προς τις Αιγειρούσες λόγω της πυρκαγιάς.

Η Τροχαία έχει προχωρήσει σε εκτροπή της κυκλοφορίας

των οχημάτων ως εξής:

Παραλιακή Αλεποχωρίου – Σχίνου και δρόμος Μαζίου προς οικισμό Νέο Μάζι.Παραλιακή Αλεποχωρίου-Σχίνου και ανώνυμος οδός προς την Ιερά Μονή Αγίου Μακρύνου.Περιφερειακή οδός Μεγάρων – Αιγειρούσες στο ρεύμα προς Αιγειρούσες από την θέση Δίστρατα.Παραλιακή Αλεποχωρίου – Σχίνου στο ρεύμα προς Σχίνο στο ύψος του καταστήματος Αιγειρούσες στην περιοχή του Αλεποχωρίου.
Keywords
Αναζητήσεις
kykloforiakes-rythmiseis-logo-tis-pyrkagias-sta-megara.htm
Τυχαία Θέματα