Praktiker Hellas: O νέος κατάλογος είναι το απαραίτητο εργαλείο για κάθε νοικοκυριό

12:46 2/2/2023 - Πηγή: Emea.gr

Η Praktiker Hellas, το No. 1 ελληνικό δίκτυο καταστημάτων Home Improvement & DIY, παρουσιάζει τον νέο Κατάλογο Εργαλείων της που περιλαμβάνει τη μεγαλύτερη γκάμα σε επώνυμα και αξιόπιστα εργαλεία: ηλεκτρικά εργαλεία, εργαλεία χειρός, μηχανήματα και αξεσουάρ, εργαλειοθήκες και είδη προστασίας. Ο κατάλογος εργαλείων 2023 της Praktiker

απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες, όσο και σε όλους όσους «πιάνουν τα χέρια τους» και αναζητούν DIY προτάσεις, αλλά και σε κάθε νοικοκυριό, για τις απλές καθημερινές εργασίες.

Πάνω από 5.000 ηλεκτρικά εργαλεία και εργαλεία χειρός, για όλες τις ξυλουργικές, υδραυλικές, ηλεκτρολογικές, οικοδομικές, ελαιοχρωματιστικές και πολλές ακόμα εργασίες διατίθενται ετοιμοπαράδοτα στα καταστήματα της εταιρείας ή και ηλεκτρονικά στο praktiker.gr. Τα πιο επώνυμα brands της αγοράς όπως BOSCH, MAKITA, DEWALT, STANLEY FATMAX, EINHELL, BLACK&DECKER, προϊόντα για τρύπημα, βίδωμα, κοπή, τρίψιμο, βάψιμο, χειροτεχνικές εργασίες, όλα όσα χρειάζεται κανείς για το σπίτι, βρίσκονται στον απόλυτο One-Stop-Shop προορισμό στην κατηγορία εργαλείων.

Ακόμα, στον ολοκαίνουριο κατάλογο της Praktiker, παράλληλα με το πλήθος των επιλογών και προτάσεων, θα βρει κανείς ένα μοναδικό λεξικό εργαλείων και πολλά χρήσιμα tips. Ρολό βαψίματος ή πιστόλι βαφής, ηλεκτροκόλληση ή αεροσυμπιεστής; Για εκείνους που ξέρουν τι θέλουν, αλλά και για εκείνους που χρειάζονται καθοδήγηση, η Praktiker παρέχει όλες τις ιδέες και λύσεις, μαζί με την απαραίτητη βοήθεια από την ομάδα των ειδικών της. Με μια επίσκεψη σε ένα από τα 16 καταστήματα της εταιρείας, με ένα τηλέφωνο στο 2109940000, ή με ένα ξεφύλλισμα του καταλόγου στο praktiker.gr, όλοι θα βρουν αυτό που τους ταιριάζει, ενώ κάθε εβδομάδα τόσο το site όσο και τα καταστήματα θα ανανεώνονται με μοναδικές τιμές.

Για την ακόμα ευκολότερη απόκτηση των απαραίτητων εργαλείων, η Praktiker διαθέτει το προνομιακό πλάνο δόσεων Δ-ΟΣΗ ΘΕΛΕΙΣ, μέσω του οποίου μπορεί κανείς να πραγματοποιήσει τις αγορές του για προϊόντα αξίας 200€ και άνω χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας, το πρόγραμμα €πιστροφή της Eurobank, δωρεάν μεταφορά για αγορές άνω των 249€, αλλά και έως άτοκες 60 δόσεις για αγορές με τη χρήση πιστωτικής κάρτας.

Παράλληλα, σε συνεργασία με την Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε, η Praktiker διαθέτει σε όλο το δίκτυό της, ειδικούς κάδους για να μπορεί όποιος το επιθυμεί να ανακυκλώσει τα παλιά του ηλεκτρικά εργαλεία, καθώς επίσης και τα μεγαλύτερα parking ανακύκλωσης συσκευών στον κλάδο λιανικής, βοηθώντας έτσι στην εξοικονόμηση ενέργειας και φυσικών πόρων για έναν πιο πράσινο πλανήτη για όλους.

Βρες ανάλογα με τις ανάγκες σου, αυτό που χρειάζεσαι και κάνε αυτόν τον κατάλογο, εργαλείο στα χέρια σου, έως και 31/03/2023.

Δες εδώ τον νέο Κατάλογο Εργαλείων.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα