Για πρώτη φορά στην Ιστορία το Gmail ξεπερνά το Hotmail!

11:21 1/7/2012 - Πηγή: GoodByte

Πριν μερικά χρόνια, όταν μεσουρανούσε το MSN, όταν κάποιος ρώταγε γνωστούς, που να φτιάξει email, η πιο συχνή απάντηση ήταν Hotmail. Η υπηρεσία της Microsoft, της οποίο το όνομα είχε παρεξηγηθεί από τα πονηρά μυαλά, ήταν για πάρα πολλά χρόνια στην κορυφή και θα είναι για πολλά ακόμα εκ των κορυφαίων.

Πρόσφατα η Google

δημοσίευσε τα στατιστικά στοιχεία που κρατάει για το gmail και το αποτέλεσμα ήταν 425 εκατομμύρια χρήστες, νούμερο που ξεπερνά τα 325 του Hotmail και τα 298 του Yahoo, τα οποία έχει δημοσιεύσει η στατιστική εταιρεία ComScore. Το πρόβλημα εδώ είναι πως η τελευταία εταιρεία έχει ένα νούμερο και για τo gmail. 289 εκατομμύρια χρήστες.

Οι 2 μετρήσεις έχουν μία σημαντική διαφορά στον αριθμό. Προτού βιαστούμε να πούμε πως η Google “μαγειρεύει” τα νούμερα, να τονίσουμε πως το ComScore δεν λαμβάνει υπόψιν της τους mobile users, που σήμερα είναι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό της παγκόσμιας αγοράς. Ακόμα και έτσι, είναι ακόμα άγνωστο αν το gmail θα κατακτούσε την κορυφή.

Το μόνο σίγουρο είναι πως την τελευταία 5ετία έχει εδραιωθεί σε αυτό το κομμάτι του internet και μπορεί επάξια να συγκαταλέγεται στις top δωρεάν email επιλογές που έχει κάποιος. Εσείς ποια υπηρεσία χρησιμοποιείτε;

Keywords
Τυχαία Θέματα