Απίστευτη Air Guitar έχει Laser αντί για χορδές!

Υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων που παίζουν κιθάρα, αυτοί που ξέρουν και αυτοί που δεν ξέρουν. Προσωπικά ανήκω στο δεύτερο είδος, που απλά πιάνω μια κιθάρα και την κάνω να βγάζει απαίσιους ήχους… δεν ξέρω, ίσως μου αρέσει η αίσθηση του RockStar! Αν ο τρόπος που χειρίζεστε μια κιθάρα είναι στα ίδια πλαίσια με μένα, τότε το παρακάτω προϊόν θα εντυπωσιάσει.

Η Air Guitar, έχει αποθηκευμένα δέκα old school τραγούδια

και επιτρέπει στο χρήστη να μιμηθεί (όχι να μάθει) τέλεια πως να τα παίζει. Μάλιστα, αντί για χορδές η Air Guitar έχει μόνο μια, η οποία είναι μια δέσμη Laser! Η τιμή της είναι περίπου $20 και μπορείτε να την πάρετε από εδώ.

Η συγκεκριμένη κιθάρα ανήκει στην κατηγορία των Air Guitar και απευθύνεται κυρίως στους Air κιθαρίστες. Οι Air κιθαρίστες είναι μια κατηγορία από μόνοι τους, καθώς είναι αυτοί που δεν ξέρουν κιθάρα, αλλά σε κάθε τραγούδι κάνουν πως παίζουν με μια φανταστική κιθάρα. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολλοί διαγωνισμοί για Air Guitar (στην Αμερική), όπου ο διαγωνιζόμενος προσποιείται ότι ροκάρει με το αγαπημένο του τραγούδι σε κοινό.

Keywords
Τυχαία Θέματα