WiSocial, Συνδεθείτε στο Internet με ένα “Like”

Goodbyte

Νέα μόδα ή επανάσταση; Το Social WiFi αποτελεί την νέα πρόκληση για τις ελληνικές επιχειρήσεις που θέλουν να αυξήσουν την προβολή τους στα Social Media. Αναλυτικά είναι μια νέα υπηρεσία παροχής δωρεάν ασύρματου δικτύου και απευθύνεται σε επιχειρήσεις όπως:

- Cafe – Bar
- Εστιατόρια
-

Ξενοδοχεία
- Κινηματογράφους
- Spa
- Ιατρικά Γραφεία
- Κομμωτήρια
- Events

Μέχρι σήμερα ο πελάτης ενός καταστήματος για να χρησιμοποιήσει το δωρεάν WiFi δίκτυο δεν είχε άλλη επιλογή από το να ζητήσει από το προσωπικό του καταστήματος τον κωδικό πρόσβασης ή να χρησιμοποιήσει το δίκτυο του διπλανού καταστήματος που προσφέρει ελεύθερη πρόσβαση στο WiFi μέσω του WiSocial, κερδίζοντας έτσι πελάτες χωρίς να έχουν μπει καν στο κατάστημα. Εσείς θα συνεχίσετε να χάνετε πελάτες;

Το WiSocial σας προσφέρει εύκολη, γρήγορη και φιλική σύνδεση στο διαδίκτυο με τον εξής απλό τρόπο:

Σύνδεση του ADSL Modem του καταστήματος με το WiSocial, Plug n Play!
Αρκεί ένα Like του πελάτη στη σελίδα του καταστήματος στο facebook για να συνδεθεί στο Internet.
Μόλις κάνει Like ο πελάτης, συνδέεται στο δίκτυο.
Αποκτήστε:

• Περισσότερους Facebook Fans.
• Εύκολη πρόσβαση στο internet.
• Διάδοση της σελίδας της επιχείρησης σας.
• Μεταφορά της offline κοινότητας σε online!

Με αυτόν τον τρόπο, η επιχείρηση όχι μόνο προσφέρει μία επιπλέον υπηρεσία στους επισκέπτες της, αλλά μπορεί να αποκομίσει και σημαντικό όφελος, καθώς ουσιαστικά “συγκεντρώνει” με τη χρήση του WiSocial νέους πελάτες αλλά και αξιοποιεί τους υπάρχοντες στη σελίδα της στο Facebook.

Η υπηρεσία παρέχεται για όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω του website, είτε μέσω της σελίδας στο facebook είτε καλώντας στο τηλέφωνο 211 1840333.

Keywords
Τυχαία Θέματα