Samsung Galaxy S III mini, Eπιβεβαιώνεται η αυριανή παρουσίαση

Goodbyte

Τα top smartphones της αγορας αυτή την στιγμή παίζουν στις 4.5 και πάνω ίντσες, εξιτάροντας τους..καμμένους με την τεχνολογία και τα κινητά, ωστόσο προβληματίζουν αρκετό κόσμο λόγω των μεγάλων διαστάσεων και την αδυναμία χειρισμού με το ένα χέρι.

Για το λόγο αυτό η Samsung προετοίμαζε ένα Samsung Galaxy S III με οθόνη 4 ιντσών, το οποίο θα ονόμαζε mini.

Μέχρι σήμερα, είχαμε μόνο την πρόσκληση για την παρουσίαση της συσκευής, χωρίς να αναφέρεται ξεκάθαρα το όνομα της συσκευής. Αυτό άλλαξε σήμερα, μιας και ο JK Shin, το μεγάλο κεφάλι της Samsung, επιβεβαίωσε την παρουσίαση της συσκευής, λέγοντας:

We’ll be launching a 4-inch Galaxy S III on the 11th in Germany,” Shin said. “There’s a lot of demand for a 4-inch screen device in Europe. Some call it an entry-level device, but we call it ‘mini.

Μία mini έκδοση του GS3 θα είναι πολύ καλός αντίπαλος του iPhone 5, ιδιαίτερα αν ενσωματώνει μία τελευταίας τεχνολογίας κάμερα και HD οθόνη, αλλά συνήθως η εταιρείες κρατάνε αυτά τα χαρακτηριστικά για το top μοντέλα τους. Η παρουσίαση του νέου κινητού θα γίνει αυριο οπότε μείνετε συντονισμένοι!

Το παρόν άρθρο Samsung Galaxy S III mini, Eπιβεβαιώνεται η αυριανή παρουσίαση αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα