Nokia 610, Δεν είναι ικανό να τρέξει το Skype

To Nokia 610 είναι η entry level συσκευή των Windows Phone ή οποία απευθύνεται σε όσους θέλουν μία οικονομική λύση, με τις ευκολίες που προσφέρει η πλατφόρμα της Microsoft. Όμως, όπως αποφάσισε η ίδια η εταιρεία, στις ευκολίες αυτές δεν θα συμπεριλαμβάνεται

το δημοφιλέστατο Skype.

Είναι μία κίνηση η οποία σίγουρα δεν θα λάβει θετικές κριτικές, καθώς το Skype είναι μία εφαρμογή που μπορεί να τρέξει σε πολλές άλλες, ίσως και κατώτερες από πλευράς χαρακτηριστικών, συσκευές. Ο λόγος που η Microsoft προβαίνει σε μία τέτοια κίνηση, είναι η αδυναμία της συσκευής να τρέξει το πρόγραμμα ομαλά, σύμφωνα με τα Standards της Nokia, κάτι που οφείλεται στην μικρή ποσότητα RAM του κινητού, που φτάνει τα 256GB.

Nokia attaches great importance to the launch of products and services to bring the user experience, so even if the Skype Windows Phone version on the Nokia Lumia 610 does, but after intensive testing, we found the user experience does not guarantee to Nokia and Skype the expected level. Therefore, we do not recommend users to use Skype on the Nokia Lumia 610. Nokia Lumia 610 users in the Windows Phone Marketplace will not be able to download Skype, Windows Phone version. Skype, Windows Phone version will continue to open to other users to download.

Δυσάρεστα λοιπόν τα νέα για τους μελλοντικούς κατόχους της συσκευής, οι οποίοι θα πρέπει να ψάξουν άλλους, λιγότερο επίσημους τρόπους για να εγκαταστήσουν την εφαρμογή, καθώς δεν θα την βρουν πια στο Marketplace.

Keywords
Τυχαία Θέματα