Μυστικά ομορφιάς από τους ειδικούς! Vol. 2

Τα καλοκαιρινά κόλπα που πρέπει να δοκιμάσεις, από τους πιο αξιόπιστους ειδικούς του κλάδου, που θα βοηθήσουν να ζωντανέψεις την εμφάνιση σου, να ξεφύγεις από τη ρουτίνα του μακιγιάζ σου, και να φρεσκάρεις το δέρμα σου...

Διώξε τον ατμό

Το styling των μαλλιών σου μπορεί να είναι εκνευριστικό, είναι συχνά δύσκολο να το κάνεις τέλειο. Αλλά ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Cutting της Aveda, Ricardo Dinis, λέει μια απλή αλλαγή του τοπίου είναι όλα
όσα χρειάζεσαι για να κάνεις τα μαλλιά σου να σε υπακούσουν. Αν έχεις μόλις λουστεί, φρόντισε να στεγνώσεις τα μαλλιά σου σε ένα δωμάτιο, εκτός από το μπάνιο. Ο ατμός και η υγρασία από το ντους σου μπορεί να είναι αυτό που σε εμποδίζει από το να δημιουργήσεις το τέλειο χτένισμα.

Αγάπησε το High Bun
Το κορυφαίο χτένισμα έχει βρει τη θέση του από την πασαρέλα στο δρόμο και δεν φαίνεται να φεύγει. Αν θέλεις να προσθέσεις μια μικρή καινοτομία σε αυτό το κλασικό look, ο στυλίστας Jon Reyman προτείνει πλέξιμο των μαλλιών πριν τα πιάσεις επάνω. Αφού πιαστούν σε κότσο στην κορυφή του κεφαλιού σου, τράβα λίγο τον κότσο από τα πλάγια για να προσθέσεις υφή.

Κάνε τα μαλλιά σου να ανεμίζουν

Για να προσθέσεις κίνηση στα μαλλιά σου, ο Reyman προτείνει να τα κάνεις μια πλεξούδα, να τη πατήσεις με σίδερο μαλλιών, και μετά να λύσεις την πλεξούδα και να τα βουρτσίζεις προς τα έξω. Αυτό θα δώσει στα μαλλιά σου μία μοντέρνα, κυματιστή εμφάνιση.

Ρίξτο στη πατάτα
Το καλοκαίρι είναι για να απολαμβάνεις το ζεστό καιρό και τα αργά ηλιοβασιλέματα. Και ας είμαστε ειλικρινείς, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχουν πολλές ημέρες στη σειρά, που κοιμάσαι αργά. Για να απαλλαγείς από τα πρησμένα μάτια και τους μαύρους κύκλους, η ειδικός στη περιποίηση επιδερμίδας Kate Somerville προτείνει τη χρήση ωμής πατάτας. Πρώτα, βάλε τη πατάτα στο ψυγείο. Αφού κρυώσει, τη κόβεις σε φέτες και βάζεις τις φέτες σε νερό για κάνα δύο λεπτά . Τέλος, άραξε, βάλε μια φέτα σε κάθε μάτι, και χαλαρώστε για κάνα δεκάλεπτο.

Γάλα

Το γάλα κάνει περισσότερα από ένα καλό στο σώμα: Ένα σπιτικό διάλυμα από γάλα θα κάνει θαύματα για το πρόσωπό σου. Η Somerville προτείνει να ποτίσεις ένα κομμάτι βαμβάκι σε βαριά κρέμα ή γάλα και να το χρησιμοποιήσεις ως καθαριστικό. Τα ένζυμα λακτόζης θα διαλύσουν τη βρωμιά και τα υπολείμματα, και οι πρωτεΐνες θα θρέψουν το δέρμα σου. Ρίξε νερό στο πρόσωπό σου μετά, και στέγνωσε με μια πετσέτα. Έχεις δυσανεξία στη λακτόζη; Λιώσε μερικά σταφύλια και κάνε μασάζ τη σάρκα τους κυκλικά στο πρόσωπό σου και ξέπλυνε.

Θες κι άλλες συμβουλές? Δες τα μυστικά ομορφιάς Vol. 1

Thessnea.blogspot
Keywords
Τυχαία Θέματα