Γάτα έπεσε από τον 19ο όροφο πολυκατοικίας και επέζησε!

Τι λέτε να έπαθε όμως..;Οι γάτες είναι γνωστές για τις.. πολλές ζωές τους και τη δυνατότητα τους να πέφτουν από μεγάλο ύψος, να προσγειώνονται πάντοτε με τα πόδια τους και συνήθως να μη παθαίνουν τίποτα..

Τι λέτε όμως ότι συνέβη στη συγκεκριμένη γάτα, η οποία βούτηξε στο κενό από το παράθυρο του 19ου ορόφου μιας πολυκατοικίας, ενώ η ιδιοκτήτρια της είχε ανοιχτό το παράθυρο για να χαρεί τη λιακάδα..;
Η απάντηση είναι και πάλι ΤΙΠΟΤΑ!

Ο κτηνίατρος που την εξέτασε μετά την πτώση, είπε ότι το τυχερό αιλουροειδές ενήργησε όπως μερικά είδη "ιπτάμενων σκίουρων" κατά
την πτώση του, σώζοντας την από σοβαρό τραυματισμό σε μια βουτιά 19 ορόφων, στη Βοστώνη. Με αυτό τον τρόπο, τεντώνοντας τα πόδια της και μεγαλώνοντας την επιφάνεια της, αλλά και με σωστή τοποθέτηση του σώματος της κατά την πτώση, όπως ακριβώς κάνουν οι ιπτάμενοι σκίουροι για να "πετάξουν" από δέντρο σε δέντρο σε τροπικές περιοχές, απέφυγε έναν βέβαιο θάνατο.

Η απίστευτη γάτα δεν είχε σπασμένα κόκαλα ή γδαρσίματα, παρά μόνο μερικούς μώλωπες στους πνεύμονες της, μετά από μια σοκαριστική πτώση πάνω από 50 μέτρα!!

Πάντως μετά το ανέλπιστο θαύμα, η ιδιοκτήτρια της αποφάσισε να εγκαταστήσει σίτες στα παράθυρα της, για να μη χρειαστεί και... δεύτερο!
thessnea.blogspot.com
Keywords
Τυχαία Θέματα