Βομβαρδισμοί VS Αράχνες | Τι φοβούνται τα παιδιά στη Συρία και τι στις άλλες χώρες; (Video)

08:20 13/3/2017 - Πηγή: iPop

«ΦόβοιΒομβαρδισμοί VS Αράχνες | και Όνειρα» είναι ο τίτλος της έρευνας του World Vision για τους φόβους και τις ελπίδες των παιδιών της Συρίας και συνομηλίκων τους σ’ άλλες χώρες του κόσμου. Τι φοβούνται τα παιδιά στη Συρία και τι στις άλλες χώρες;

Την ίδια στιγμή που ένα μικρό παιδάκι στη Συρία ζει με τον φόβο των βομβαρδισμών, ένα άλλο παιδί στον κόσμο φοβάται τις αράχνες.

Κάθε παιδί έχει τις δικές του φοβίες

και κάθε παιδί φοβάται αναλόγως με τις εμπειρίες του. Εάν ένα παιδί φοβάται το σκοτάδι, τότε οι γονείς του θα του ανοίξουν το φως, τι γίνεται, όμως, όταν ένα παιδί φοβάται τις αεροπορικές επιθέσεις;

Σύμφωνα με την έρευνα, το 43% των παιδιών στη Συρία φοβούνται τους βομβαρδισμούς και τις εκρήξεις. Την ίδια στιγμή, μόλις το 1/3 των παιδιών απ’τον Καναδά ανησυχούν για την ασφάλειά τους. Αξίζει, όμως, να τονιστεί ότι το 64% των παιδιών στη Γερμανία είπαν πως φοβούνται περισσότερο απ’ όλα τον πόλεμο και την τρομοκρατία.

Όσον αφορά τα όνειρά τους; Να επιστρέψει η ειρήνη, όσοι είναι πρόσφυγες σε άλλες χώρες να γυρίσουν στην Συρία και να επανενωθούν με όσους έχασαν απ’ τον πόλεμο.

The post Βομβαρδισμοί VS Αράχνες | Τι φοβούνται τα παιδιά στη Συρία και τι στις άλλες χώρες; (Video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα