Βάλε το κασκόλ σου σωστά το Φθινόπωρο!

15:49 3/10/2019 - Πηγή: iPop

Η θερμοκρασία θα αρχίσει να πέφτει (ήδη τα βράδια έχει μια ψύχρα) και το κασκόλ θα σου είναι απαραίτητο. Ποιος είναι ο πιο σωστός τρόπος να βάλεις το κασκόλ σου; Ευτυχώς δεν είναι ένας άλλα πολλοί!

Το κασκόλ είναι απαραίτητο στο outfit σου όπως είναι τα… παπούτσια σου. Σχεδόν δηλαδή! Γιατί ένα κασκόλ όχι μόνο σε προστατεύει από το κρύο αλλά επίσης, σου δίνει στυλ και περνάει το look σου σε άλλο επίπεδο.

Ποιος είναι ο σωστός τρόπος να βάλεις το κασκόλ σου; Εμείς θα σου προτείνουμε μερικούς και η απόφαση δική σου.

Τύλιξέ
το πάνω απ’ το δερμάτινοfashionjackson.com

Ο πιο εύκολος κι άνετος τρόπος για να βάλεις το κασκόλ σου; Πάνω από το δερμάτινο jacket σου! Βάλε λευκά sneakers, skinny jeans, ένα δερμάτινο jacket και από πάνω το κασκόλ σου.

Αυτό θα αναβαθμίσει το outfit και θα δεν κρυώνεις!

Να κρέμεται από τη μια μεριά

Photo: stylemba.com

Μπορείς να βάλεις το κασκόλ σου και να το χρησιμοποιήσεις σαν αξεσουάρ! Συγκεκριμένα, τύλιξέ το γύρω από το λαιμό σου κι άφησε τη μια μεριά να είναι πιο μακριά και να πέφτει.

Αυτό έχει το δικό του στιλ!

Άφησέ το μακρύ

thefancypantsreport.com

Αν θέλεις πιο κομψό και chic look, τότε δεν χρειάζεται να τυλίξεις το κασκόλ γύρω από το λαιμό σου αλλά μπορείς να το αφήσεις μακρύ. Να το περάσεις, δηλαδή, μια φορά από το λαιμό και να το αφήνεις να κρέμεται. Μπορείς να το συνδυάσεις με ένα midi φόρεμα και απλές μπότες στην ίδια απόχρωση.

Και είσαι έτοιμη για τις βόλτες σου.

Μονόχρωμο look

Photo: brooklynblonde.com

Αυτό το hack είναι εξαιρετικά απλό και μετατρέπει το κάθε κασκόλ σε ένα stylish αξεσουάρ. Επέλεξε ένα μονόχρωμο look από την κορυφή μέχρι τα νύχια και κατά προτίμηση πιο nude χρώματα, όπως λευκό, γκρι, μαύρο και εκρού.

Το μονόχρωμο στιλ είναι το απόλυτο trend και αυτός είναι ένας εύκολος τρόπος για να το πετύχεις.

Ριχτό στους ώμους

View this post on Instagram

This cozy cardigan is now 50% off! Major steal from @nyandcompany! Info on the blog! Xo @shoppinglinks #sponsored #shoppinglinks #ad

A post shared by Tandya (@simplytandya) on Oct 29, 2016 at 1:30pm PDT

Η καλύτερη επένδυση που μπορείς να κάνεις; Το κασκόλ-κουβέρτα! Ναι, είναι oversized, τόσο oversized που ορισμένοι θεωρούν ότι είναι κουβέρτα. Μπορείς να το ρίξεις στους ώμους σου όταν πέφτει η θερμοκρασία και το βράδυ όταν έχει ψύχρα.

Bonus tip: Αυτό το κασκόλ είναι το ιδανικό για τα ταξίδια, όταν στο αεροπλάνο, στο πλοίο, στο τρένο και σε όλα τα Μέσα που υπάρχουν, το air-condition δείχνει… 0 βαθμούς!

Διαβάστε επίσης:

Εσύ πως το πλένεις το κασκόλ σου;

Photo: unsplash/Soroush Karimi

Το άρθρο Βάλε το κασκόλ σου σωστά το Φθινόπωρο! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα