Το ξανθό κασμίρ είναι το trend του 2023! Το νέο cozy και λαμπερό hair color που θα αγαπήσεις αυτόν τον χειμώνα

17:11 17/11/2022 - Πηγή: iPop

Σκέφτεσαι να αλλάξεις το χρώμα των μαλλιών σου; Αυτό το trend ίσως είναι το ιδανικό γι’ εσένα! Το ξανθό κασμίρ σε φωνάζει να το υιοθετήσεις και πίστεψέ με, θα το λατρέψεις! Είναι φωτεινό, γλυκό και καθηλωτικό. Το απόλυτο χρώμα!

Τι είναι, όμως, το ξανθό κασμίρ και πώς μπορείς να το πέτυχεις;

Hair Color Trends: Ο απόλυτος οδηγός από έναν ειδικό για τα 5 χρώματα στα μαλλιά που θα βλέπεις παντού αυτόν τον χειμώνα!

Ξανθό κασμίρ: Το απόλυτο χειμερινό χρώμα του 2023!

Λοιπόν! Αντί για ένα μόνο χρώμα, είναι μια τεχνική highlighting,

η οποία αναφέρεται στο ομώνυμο κασμίρ, καθώς φαίνεται πως έχει δημιουργηθεί με κόπο και λεπτομέρεια, παρόλο που πιο είναι πλούσια και ζεστή απ’ όλες τις απόψεις.

Τα lights εφαρμόζονται ανεπαίσθητα σε όλα τα μαλλιά, έτσι ώστε το ξανθό να φαίνεται αρμονικό, προσδίδοντας φυσικό αποτέλεσμα.

«Το ξανθό κασμίρ είναι στη μόδα αυτή τη στιγμή», αποκαλύπτει η κορυφαία hair expert, Gemma Smidmore, προσθέτοντας «ποια ξανθιά δεν θέλει το χρώμα στα μαλλιά της να φαίνεται σικ;»

Όσον αφορά το ίδιο το χρώμα μαλλιών, «είναι εξαιρετικά απαλό, συνδυάζει δροσερούς και ζεστούς τόνους και προσδίδει στα μαλλιά μίας γυναίκας μία διακριτική φωτεινότητα», εξηγεί. Επιπλέον, αξίζει να σημειώσουμε πως είναι πολύ εύκολο και οικονομικό στην συντήρησή του!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gregory Russell (@gregoryrussellhair)

Scrunchie: Το viral λαστιχάκι μαλλιών που σε μεταφέρει στα 80s – 4 εύκολα χτενίσματα για να το τιμήσεις!

Προχωρώντας προς τον χειμώνα, είμαι σίγουρη πως θα έχεις παρατηρήσει ότι περισσότερη ζήτηση έχουν τα πιο ήπια και φυσικά χρώματα. 

«Τώρα τελευταία, οι πελάτες μου ζητούν πιο απαλές ξανθές αποχρώσεις που δεν είναι τόσο τολμηρές», λέει η Gemma. «Με το ξανθό κασμίρ, αποκτάς αυτή τη σύγχρονη και διακριτική ανανέωση που χρειάζεσαι. Επιπλέον, βελτιώνει την ποιότητα και την κατάσταση των μαλλιών σου, καθώς δε χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις άφθονο ντεκαπάζ για να πετύχεις το συγκεκριμένο χρώμα», εξηγεί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GemmaSmidmore|London Colourist (@colourbygemma)

Όσο για το πώς να διατηρήσεις τα μαλλιά σου απαλά και μεταξένια; Η σωστή περιποίηση στο σπίτι είναι το κλειδί! Χρησιμοποίησε μάσκα για να θρέψεις τα μαλλιά σου ως μέρος του «me time» σου τις κρύες νύχτες, καθώς και gloss μαλλιών για extra λάμψη!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chrissy Rasmussen (@hairby_chrissy)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το ξανθό κασμίρ είναι το trend του 2023! Το νέο cozy και λαμπερό hair color που θα αγαπήσεις αυτόν τον χειμώνα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα