Το μυστικό για μια ευτυχισμένη σεξουαλική ζωή

19:26 14/11/2016 - Πηγή: iPop

Αν δεν περιμένεις να ικανοποιηθείς κατευθείαν στο σεξ, τότε σίγουρα θα το κάνεις μακροπρόθεσμα, προτείνει νέα έρευνα.

Η μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Journal of Personality and Social Psychology εξέτασε τις ετεροφυλόφιλες σχέσεις αλλά και σχέσεις του ίδιου φύλου και τις προσδοκίες που επηρεάζουν την ποιότητα της σεξουαλικής ζωής.

Στην έρευνα που έγινε με την συμμετοχή 1.900 ατόμων διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν δύο ομάδες ανθρώπων: εκείνοι που πιστεύουν στην σεξουαλική εξέλιξη και εκείνοι που πιστεύουν στο σεξουαλικό «πεπρωμένο».

Αυτό που διαπιστώθηκε είναι πως όποιοι είχαν χαμηλότερες προσδοκίες τελικά απόλαυσαν μεγαλύτερη σεξουαλική ικανοποίηση από εκείνους που περίμεναν να ικανοποιηθούν κατευθείαν και είχαν μεγάλες προσδοκίες.

Με λίγα λόγια, εάν πιστεύεις ότι η σεξουαλική επιτυχία είναι κάτι που μπορεί να χτιστεί και δεν περιμένεις θαύματα απ’ την πρώτη στιγμή, τότε σίγουρα θα έχεις μια ευτυχισμένη σεξουαλική ζωή.

Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι και να περιμένεις πυροτεχνήματα στο κρεβάτι την πρώτη φορά που θα κάνεις σεξ με κάποιον. Μέχρι δύο άνθρωποι να ανακαλύψουν ο ένας τον άλλον χρειάζεται χρόνος αλλά προσπάθεια!

The post Το μυστικό για μια ευτυχισμένη σεξουαλική ζωή appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα