Το μωρό που γεννήθηκε με… νεύρα και οι φωτογραφίες του έγιναν viral!

13:13 2/1/2020 - Πηγή: iPop

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα μωρά μόλις γεννιούνται αλλά και αργότερα, είναι λιγάκι αστεία. Κάνουν αστείους μορφασμούς και γκριμάτσες και δεν μπορούμε να σταματήσουμε να τα χαζεύουμε αφού μας φτιάχνουν τη μέρα. Οι επαγγελματικές φωτογραφίσεις μωρών τείνουν να γίνουν τάση, αλλά η συγκεκριμένη απλά μας «έλιωσε»!

Σίγουρα θα χαζεύεις κι εσύ φωτογραφίες από τότε που ήσουν μικρός. Κάπου τις έχεις καλά κρυμμένες και τις ξεθάβεις μια στο τόσο για να θυμηθείς, να γελάσεις λιγάκι με σένα και τα αδέρφια σου.

Πλέον, οι φωτογραφίσεις μωρών τείνουν να γίνουν τάση, αφού ολοένα και περισσότεροι γονείς

οργανώνουν επαγγελματική φωτογράφιση για τα παιδιά τους για να έχουν κάτι να θυμούνται. Κι ενώ όλοι περιμένουν να δουν χαρούμενα και χαμογελαστά μωρά… μερικά απλά έχουν νεύρα.

Είναι γεννημένα με νεύρα ή απλά παίρνουν τις πιο αστείες γκριμάτσες και κάπως έτσι βγαίνουν και οι πιο επικές φωτογραφίες.

Κι εμείς βρήκαμε το μωρό που μας έκανε να κλάψουμε απ’τα γέλια! Μπορεί να είναι λιγάκι θυμωμένο, να μην είναι στην καλύτερή του μέρα, κάτι το ζορίζει και το εκνευρίζει αλλά δεν παύει να είναι ένα από τα πιο cute μωρά που έχουμε δει!

View this post on Instagram

Two weeks new… Luna!! She wasn’t impressed with this whole newborn photo session thing so she wanted to be awake and watch my every move!

A post shared by Justine Tuhy Photography (@justinetuhyphoto) on Dec 3, 2019 at 4:07am PST

Αυτό το μωράκι, η Luna, είναι μόλις 14 ημερών και όπως φαίνεται δεν τις αρέσουν και δεν ενδιαφέρεται για τις φωτογραφίσεις… αλλά ο φακός την αγαπά! Στην πραγματικότητα, για τους γονείς της, Lori και Christian Muse, δεν ήταν μια έκπληξη αυτή η φάτσα… γιατί την έχουν ξαναδεί. Μάλιστα, προειδοποίησαν τον φωτογράφο πως μερικές φορές δείχνει θυμωμένη. Εντάξει, μπορεί απλά να μην αγαπά τα φλας… ωστόσο είναι κυρία!

View this post on Instagram

These might just be the best baby facial expressions I have ever captured! Mom and Dad both said she came out with this same face! I just love it!

A post shared by Justine Tuhy Photography (@justinetuhyphoto) on Dec 3, 2019 at 4:09pm PST

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο φωτογράφος, η Luna ήταν πολύ ήρεμη κατά τη διάρκεια του photoshooting χωρίς να εμποδίζει τη διαδικασία με κλάματα. Μάλιστα, ο φωτογράφος ανέφερε πως έχει μια απ’ τις καλύτερες εκφράσεις που έχει φωτογραφίσει ποτέ. Και για να είμαστε ειλικρινείς… εμείς συμφωνούμε!

Το μωράκι ήταν τυλιγμένο με cozy και ζεστές κουβέρτες, είχε ωραίες κορδέλες στο κεφάλι αλλά όσο διήρκεσε η φωτογράφιση (περίπου 90 λεπτά) δεν φαίνεται να το απόλαυσε.

View this post on Instagram

She’s got this staring game on point!

A post shared by Justine Tuhy Photography (@justinetuhyphoto) on Dec 4, 2019 at 3:50pm PST

Όλοι οι υπόλοιποι πάντως θα την θυμούνται για καιρό!

Η κίνηση που όλοι κάνουμε στα μωρά και απαγορεύεται!

Και τελικά… μήπως υπάρχει λόγος για όλες αυτές τις γκριμάτσες;;;

Τα μωρά κάνουν επίτηδες γκριμάτσες κι αυτός είναι ο λόγος!

Το άρθρο Το μωρό που γεννήθηκε με… νεύρα και οι φωτογραφίες του έγιναν viral! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα