Το εντυπωσιακό φόρεμα της Kate Middleton για το Φεστιβάλ των Καννών έγινε και πάλι talk of the town!

13:42 22/5/2022 - Πηγή: iPop

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα style icons του πλανήτη, και αναμφισβήτητα το αγαπημένο των Βρετανών. H Kate Middleton, η δούκισσα του Cambridge, μέσα σε ελάχιστα χρόνια, και με την ανάλογη προώθηση από τον Τύπο, έχει καταφέρει να γίνει αγαπητή

από τη μεγαλύτερα μερίδα του βρετανικού λαού, μιας και διατηρεί χαμηλό προφίλ και χαμόγελο. Επίσης, κάθε της εμφάνισή της γίνεται θέμα συζήτησης, με τους λάτρεις της μόδας να περιμένουν με αγωνία να θαυμάσουν τις στιλιστικές της επιλογές. Για ακόμη μία φορά, μεγάλη συζήτηση υπήρξε γύρω από το φόρεμα της Kate Middleton στο Φεστιβάλ των Καννών. Γιατί η ίδια μπορεί να μην είναι σταρ του κινηματογράφου, αλλά σίγουρα ξέρει να ντύνεται σαν μια σταρ.

Αυτό είναι το hairstyle της Kate Middleton που θα απογειώσει κάθε σου εμφάνιση

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge παρευρέθηκαν στην πρεμιέρα του Top Gun: Maverick. Για την εκδήλωση στο κόκκινο χαλί, η Kate φόρεσε ένα εντυπωσιακό φόρεμα του σχεδιαστή Roland Mouret με ένα ζευγάρι μυτερές γόβες της Prada και ένα τσαντάκι Alexander McQueen επενδυμένο με κοσμήματα. Για να ολοκληρώσει τη λαμπερή της εμφάνιση, έβαλε τα κομψά, ίσια μαλλιά της πίσω από τα αυτιά της.

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Όπως σχεδόν με οτιδήποτε φοράει η Δούκισσα, έτσι και η ασπρόμαυρη τουαλέτα της προκάλεσε φρενίτιδα στο Διαδίκτυο. Μέσα σε 24 ώρες μετά την πρεμιέρα της ταινίας, οι αναζητήσεις για τον όρο «φόρεμα Bardot» αυξήθηκαν κατά 263%, σύμφωνα με το «Love the Sales», και υπήρξε επίσης αύξηση της ζήτησης για «ασπρόμαυρα φορέματα»

Αυτό είναι το πράσινο φόρεμα της Kate Middleton που έγινε viral – Το must have χρώμα του 2022 και πώς να το εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου

«Bardot Dress», το φόρεμα της Kate Middleton στο Φεστιβάλ των Καννών

Ο όρος «Bardot» αναφέρεται σε ένα τοπ του οποίου τα μανίκια αφήνουν τους ώμους ακάλυπτους και έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές από τη Γαλλίδα ηθοποιό και fashion icon, Brigitte Bardot από την οποία προέρχεται και το όνομα. Το στυλ αυτό είναι εξαιρετικά κολακευτικό για φορέματα, ολόσωμες φόρμες ή ακόμη και μπλούζες. Η βασίλισσα Máxima της Ολλανδίας φόρεσε μια σχεδόν πανομοιότυπη εκδοχή του φορέματος της Kate το 2017, αποδεικνύοντας ότι το στυλ εμπνευσμένο από τη «Bardot» θα συνεχίσει να είναι διαχρονικό.

Και το καλύτερο είναι ότι δεν χρειάζεσαι να παραβρεθείς σε μια φανταχτερή πρεμιέρα στο κόκκινο χαλί για να φορέσεις ένα κομψό φόρεμα με τους ώμους ακάλυπτους. Το στυλ εμπνευσμένο από τη «Bardot» είναι ιδανικό και για ένα νυφικό φόρεμα καθώς αποπνέει κομψότητα και άνεση ταυτόχρονα.

Όλες οι φορές που η Kate Middleton φόρεσε ξανά το ίδιο φόρεμα παραμένοντας πάντα εκθαμβωτική

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το εντυπωσιακό φόρεμα της Kate Middleton για το Φεστιβάλ των Καννών έγινε και πάλι talk of the town! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα