Το χιονισμένο Καρπενήσι από ψηλά είναι κάτι παραπάνω από μαγικό! (Video)

13:00 8/2/2020 - Πηγή: iPop

Σ’ αυτή την πόλη ακόμα και τον Αύγουστο ανάβουν τζάκια. Εκεί το χιόνι που έπεσε έκανε το τοπίο ακόμα πιο παραμυθένιο κι αν δε με πιστεύεις αυτό το βίντεο από το Καρπενήσι θα το επιβεβαιώσει. 

78 χιλιόμετρα μακριά από τη Λαμία και 111 από το Αγρίνιο, εκεί στο κέντρο του Νομού Ευρυτανίας, το Καρπενήσι είναι ιδιαίτερο όμορφο ακόμα και το χειμώνα. Είναι γραφικό και χιονισμένο αυτές τις μέρες και η ομάδα Up Stories με τις εναέριες πτήσεις της κατέγραψε το λευκό τοπίο από το Καρπενήσι

από ψηλά. Το αποτέλεσμα είναι μοναδικό!

Μπορεί αυτές τις μέρες ο καιρός να είναι κρύος κι οι θερμοκρασίες ιδιαίτερα χαμηλές, όμως αυτό δεν εμπόδισε τους Up Stories από το να τραβήξουν και να δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό βίντεο με το πανέμορφο Καρπενήσι ντυμένο στα λευκά. Το αποτέλεσμα είναι μοναδικό!

Τα καλοδιατηρημένα, παραδοσιακά σπίτια έχουν ξεχωρίζουν από μακριά, ενώ οι σκεπές τους έχουν ασπρίσει από τα χιόνια. Όμως, δεν είναι μόνο αυτά που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Η πλατεία, η κρήνη με νερό, το ρολόι και τα ρυάκια θα σου τραβήξουν σίγουρα το βλέμμα. Το βουνό είναι χιονισμένο και μόνο πιο εντυπωσιακό μπορεί να κάνει το σκηνικό. Η φύση εκεί είναι μαγική και έχει δημιουργήσει ένα υπέροχο σκηνικό που μπορείς να το απολαύσεις μέσα από το βίντεο της ομάδας Up Stories.

Παρατήρησε το νερό που τρέχει, τους σταλακτίτες που έχουν δημιουργηθεί από το κρύο και τα φύλλα που είναι πεσμένα. Όλα αυτά είναι μοναδικά και σίγουρα δεν τα συναντάς καθημερινά, ειδικά αν μένεις σε πυκνοκατοικημένη πόλη. Δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου και απόλαυσε αυτό το βίντεο από το Καρπενήσι. Ίσως τελικά αυτός να είναι ο προορισμός της επόμενής σου εκδρομής!

Δες κι εσύ το βίντεο από το Καρπενήσι:

Έχεις ανακαλύψει τον επίγειο παράδεισο που βρίσκεται στην Αττική;

Δες ένα ακόμα βίντεο με τη χιονισμένη Πάρνηθα:

Η χιονισμένη Πάρνηθα από ψηλά είναι μαγική! (Video)

Το άρθρο Το χιονισμένο Καρπενήσι από ψηλά είναι κάτι παραπάνω από μαγικό! (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα