Το χαοτικό και δύσκολο 2020 αποκτά τα δικά του emojis! Δες τα πρώτος

14:51 29/9/2020 - Πηγή: iPop

Το ότι το 2020 είναι μια πολύ δύσκολη, πρωτόγνωρη και δύσκολη χρονιά είναι μια κοινή παραδοχή για όλους μας. Αυτό έτος, λοιπόν, δικαιωματικά αποκτά τα δικά του emojis που αποτυπώνουν την κατάσταση. Τα νέα emojis που θα κυκλοφορήσουν το 2021 περιλαμβάνουν και μερικά εικονίδια που είναι ουσιαστικά αναπαραστάση της εξάντλησης που βιώνει όλος ο κόσμος φέτος.

Συνολικά, το Unicode Consortium ενέκρινε 217 νέα emojis, τα οποία θα δούμε στις

συσκευές μας σταδιακά μέσα στο 2021. Τα 210 από αυτά είναι παραλλαγές της απόχρωσης του δέρματος, αλλά τα 7 είναι εντελώς καινούργια.

Ποια είναι τα νέα emojis που αφορούν την κατάσταση του 2020;

Emoji στα σύννεφα, emoji με «ελικοειδή μάτια», emoji που εκπνέει και μερικά ακόμα τέτοια εικονίδια έχουν στόχο να αποτυπώσουν το κλίμα του έτους που διανύουμε και μας έχει ταλαιπωρήσει με κάθε τρόπο.

Τα πιο κοινά emojis τα χρησιμοποιούμε λάθος τόσο καιρό!

Μάλιστα, στο emoji με τα «ελικοειδή μάτια» περιλαμβάνονται στις λέξεις- κλειδιά τα «trouble» και «whoa». Το συγκεκριμένο emoji έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό: Οι περισσότεροι πωλητές emoji δείχνουν ένα ερωτηματικό στη θέση των ματιών, ενώ κάποιοι άλλοι δείχνουν σπείρες. Όμως, με την άφιξη του νέου εικονιδίου, όλοι θα δείχνουν το υπάρχον emoji με ένα X στα μάτια, ενώ το καινούργιο emoji θα έχει σε όλους ελικοειδή μάτια.

217 new emojis have been approved for release in 2021. These include a face in clouds, heart on fire and mending heart https://t.co/XPd9meysuO pic.twitter.com/BNaSjUCRPp

— Emojipedia (@Emojipedia) September 18, 2020

Ανάμεσα στις προσθήκες είναι επίσης μια καρδιά με επίδεσμο (σε διαδικασία αποθεραπείας), ένα πρόσωπο, μια γυναίκα με γενειάδα, αλλά και μια καρδιά που έχει πάρει… φωτιά! Κάτι μας λέει πως τα chat μας θα πάρουν φωτιά με τα νέα εικονίδια! Αναμένουμε!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το χαοτικό και δύσκολο 2020 αποκτά τα δικά του emojis! Δες τα πρώτος εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα