Το απόλυτο smoothie: Απώλεια βάρους, ενέργεια, ενυδάτωση και καταπολέμηση του πρηξίματος!

10:13 12/6/2017 - Πηγή: iPop

Αν έψαχνες ένα καλοκαιρινό smoothie, το οποίο θα σε δροσίζει, θα σε γεμίζει ενέργεια, θα σε ενυδατώνει, θα σε βοηθήσει να χάσεις βάρος, αλλά δεν θα σε φουσκώνει, σου έχουμε την απόλυτη συνταγή! Το συγκεκριμένο smoothie είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες και συστατικά που βοηθούν στην πέψη κι αποτελεί ιδανική επιλογή για το πρωινό σου!

Το βασικό συστατικό του smoothie είναι τα βατόμουρα, τα οποία έχουν αποδειχθεί ότι βοηθούν στη μείωση του λίπους της κοιλιάς, ενώ περιέχει κι ανανά, ο οποίος περιλαμβάνει

ένα ένζυμο το οποίο βοηθά την πέψη και την αντιμετώπιση του πρηξίματος και του φουσκώματος.

Παράλληλα, το smoothie περιλαμβάνει και μπανάνα, καθώς το κάλιο μπορεί να βοηθήσει στη ρύθμιση των επιπέδων νατρίου και την πρόληψη της κατακράτησης υγρών. Το φρέσκο ​​τζίντζερ μπορεί να βελτιώσει την πέψη, μειώνοντας την πρησμένη κοιλιά.

Το καλύτερο όλων; Το smoothie έχει μόλις 341 θερμίδες κι έχει αποδειχθεί ότι ακολουθεί την τέλεια εξίσωση για την απώλεια βάρους!

Τι θα χρειαστείς για να φτιάξεις το smoothie;1/2 φλιτζάνι βατόμουρα1/2 ανανά1/2 μπανάνα1/2 αγγούρι1 κουταλιά σούπας λιναρόσπορο1/2 μερίδα φυτική σκόνη πρωτεΐνη βανίλια10 αμύγδαλα1/4 κουταλάκι του γλυκού τζίντζερ (φρέσκο ​​ή αλεσμένο)1 φλιτζάνι κρύο νερόΠώς θα φτιάξεις το smoothie;Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ.Τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα.Σερβίρουμε με πάγο κι απολαμβάνουμε!Διάβασε και αυτό:

Smoothies S01E13

Photo: Popsugar

The post Το απόλυτο smoothie: Απώλεια βάρους, ενέργεια, ενυδάτωση και καταπολέμηση του πρηξίματος! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα