Το Revival είναι η γιορτή για να γνωρίσεις τον εαυτό σου και αυτό έγινε! | Photos

13:48 11/6/2019 - Πηγή: iPop
Γιορτή, χαρά, εμπιστοσύνη, ανυπομονησία, ελπίδα,  αναζωογόνηση. Αυτές θα μπορούσε να είναι μόνο μερικές λέξεις για όσα συνέβησαν στο Revival που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στον υπέροχο χώρο του Life Gallery Hotel Athens στην Εκάλη. Μια γιορτή για τον εαυτό σου!

Πίσω απ’ το Revival, η Πόπη Τσαπανίδου με το iPop.gr, η Αμαλία Κυπαρίσση, η Βιβή Μπασινά

και η Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη με το 4moms.gr τα είχαν όλα έτοιμα για σένα, για να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου, να τον αγκαλιάσεις, να τον αγαπήσεις, να αφιερωθείς σε αυτόν!

Μπαίνοντας, λοιπόν, στον χώρο ένιωθες πως όλοι ήταν εκεί για έναν σκοπό, το έβλεπες στα χαμόγελα του κόσμου, στην ξεγνοιασιά αλλά και την ανυπομονησία στο βλέμμα τους. Και ο κόσμος έκανε τη γιορτή αυτή λίγο καλύτερη.

Yoga, Kundalini, Tai Chi sessions, Therapies, Live Cooking Classes, seminars από life coaches και Eco Market ήταν μερικές από τις δραστηριότητες που μας βοήθησαν να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας και να τον εμπιστευτούμε!

Διαφορετικές αίθουσες έκαναν ταυτόχρονα διαφορετικές δράσεις κι εσύ απλά έπρεπε να αποφασίσεις σε ποια αίθουσα θα ανοίξεις την πόρτα και θα μπεις. Έβγαινες από την yoga και πήγαινες να παρακολουθήσεις ένα cooking class. Κι αφού είχες μάθει κι εκεί τα βασικά και είχες γεμίσει με γεύσεις και μυρωδιές, τότε έμπαινες σε ένα σεμινάριο από κάποιον καταξιωμένο life coacher.

Δεν είχες χρόνο να σκεφτείς κάτι άλλο παρά μόνο τον εαυτό σου! Έμαθες να αγκαλιάζεις εσένα και τον άλλον, να χορέψεις και να απελευθερώσεις όλη την ενέργειά σου, να μάθεις για την πληγωμένη καρδιά, για το παιδί σου αλλά και για τις φοβίες που τελικά είναι στο μυαλό σου. Να αποκτήσεις περισσότερη αυτοπεποίθηση και να πατήσεις γερά στα πόδια σου.

Και ήταν όλοι για σένα εκεί! 6 κορυφαίοι Yoga instructors, 4 ταλαντούχοι Ψυχολόγοι, Life coachers και Health coachers, καταξιωμένοι chefs και 20 Έλληνες δημιουργοί σε ένα μοναδικό Eco market meeting ενώ παράλληλα παιδαγωγοί απασχολούσαν δημιουργικά  τους μικρούς μας φίλους.

Η πιο δυναμική ομάδα ένωσε τις δυνάμεις της με την πιο πολυδιάστατη τετράδα. T-Cross / T-Roc / Tiguan / Touareg. Tα SUV της Volkswagen.

Κάτω από τον ζεστό ήλιο μας δρόσισε η Heineken 0.0: με την μοναδικά υπέροχη γεύση, με 0.0% περιεκτικότητα σε αλκοόλ.

“Μπορείς – Πίστεψε – Εμπιστέψου” ήταν το μήνυμα που μοιράστηκε και ο Εκδοτικός όμιλος Λιβάνη με το Revival και τους συμμετέχοντες δίνοντας σ’ όλους τα 3 νέα ομότιτλα βιβλία.

Την διοργάνωση υποστήριξε και ο Όμιλος Σαράντης και η Oriflame.

Και αυτή ήταν μόνο η αρχή καθώς ανανεώνουμε το ραντεβού μας και για άλλες πόλεις της Ελλάδας

Σε ποιους απευθύνεται το Revival: Believe in your self;

Το συγκεκριμένο event έχει δημιουργηθεί για εσένα που αισθάνεσαι πως όλα γύρω σου είναι δύσκολα, πως δεν έχεις την δύναμη να φτάσεις τα όνειρά σου. Αν νιώθεις κούραση και αγωνία για το αύριο και πιάνεις τον εαυτό σου να πιστεύει πως οι περισσότεροι είναι πιο ικανοί από εσένα. Η αλήθεια είναι πως είσαι απλώς πολύ σκληρή με τον εαυτό σου και δεν βλέπεις την αλήθεια που κάποιοι άλλοι θεωρούν δεδομένη.  Σ’ αυτό το Revival λοιπόν, ειδικοί θα σε βοηθήσουν να πιστέψεις στον εαυτό σου και να πάρεις την απόφαση να είσαι ευτυχισμένη.

Κάνε το πρώτο βήμα για να αλλάξεις τη ζωή σου! Stay tuned… γιατί έρχονται περισσότερα!

Θέλεις να δεις περισσότερες φωτογραφίες και να μπεις στο mood για το επόμενο;;

Δες και αυτό:

Η απολαυστική συνέντευξη της Πόπης Τσαπανίδου στο «Dot.» | Video

Το άρθρο Το Revival είναι η γιορτή για να γνωρίσεις τον εαυτό σου και αυτό έγινε! | Photos εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα