Τι σκέφτονται οι γυναίκες για το τρίο;

23:50 4/12/2014 - Πηγή: iPop

Αν και πολύ θα ήθελες αυτό που σκέφτονται οι γυναίκες για το τρίο να ήταν «Ουάου φυσικά και είμαι μέσα», πρέπει να σου πω ότι δυστυχώς αυτή είναι μία πολύ σπάνια σκέψη και δύσκολα θα βρεις γυναίκα που θα στο πει.

Το τρίο με δύο γυναίκες είναι ίσως από τις μεγαλύτερες φαντασιώσεις των ανδρών. Πολλοί το έχουν δοκιμάσει ακόμα και μέσα σε αυτοκίνητο –με άσχημα αποτελέσματα, έχουν δημιουργηθεί διάφορες εφαρμογές για να βρεις άλλους παιχνιδιάρηδες και ολόκληρες έρευνες από πανεπιστήμια έχουν πάρει θέση επί του θέματος.

Στις γυναικείες συζητήσεις το θέμα –που πλέον οι άνδρες ζητάνε με μεγαλύτερη

ευκολία- δίνει και παίρνει… εμείς κάναμε μία μίνι έρευνα και βρήκαμε τις πιο συχνές σκέψεις των γυναικών!

«Συγγνώμη, θέλεις να κάνεις σεξ με την Μαρία από το γραφείο;;;;»

Ναι ο καλός σου, μία στιγμή έντονου πάθους ξεστόμισε την φαντασίωση του να κάνετε τρίο με την Μαρία και εσύ κοκκάλωσες και σκέφτηκες απευθείας ότι σου λέει έμμεσα ότι θέλει και εκείνη… η αλήθεια είναι πως όντως μπορεί να θέλει να κάνει σεξ με εκείνη αλλά το θετικό είναι ότι στο είπε, συμπεριέλαβε και σένα και το βασικότερο…δεν το έκανε μόνος!

«Χμμμ πίστεψε με θα χωρίσουμε πολύ σύντομα»

Όταν η σκέψη μετά από μία τέτοια πρόταση είναι ο χωρισμός, μάλλον δεν σου έρχεται καλά η ιδέα. Οπότε δεν σκέφτεσαι καν το σεξ με μία ακόμα κοπέλα και τον καλό σου, οπότε δεν σε ενοχλεί που σκέφτηκε ότι δεν θα έχεις πρόβλημα να τον μοιραστείς, οπότε όλα μέλι γάλα που λένε και στο χωριό μου!

«Και αν η άλλη κοπέλα έχει αναλογίες μοντέλου;»

Και τι θα γίνει αν η άλλη που θα εμφανιστεί στο κρεβάτι μας είναι καλύτερη από μένα και θυμίζει λίγο από Gisele, λίγο από Cara και λίγο από Beyoncé; Θα πρέπει να μπω σ αυτή τη σύγκριση; Και σε τελική ανάλυση αν ξενερώσει με μένα και γουστάρει την άλλη; Και ναι έτσι σκέφτεται η πλειοψηφία των γυναικών που πλημμυρίζουμε από κόμπλεξ! Και αυτός είναι και ο νούμερο ένα λόγος που δεν πρόκειται να ενδώσει η μέση γυναίκα σ ένα τρίο!

«Ώπα, όταν λες τρίο εννοείς με κοπέλα έτσι;»

Έστω ότι σου ζήτησε τρίο, έστω ότι εσύ θα πεις ναι. Σίγουρα εννοούσε με μία ακόμα κοπέλα ή εννοούσε με έναν ακόμα άνδρα; Και αν εννοούσε με άνδρα για μένα θα είναι διασκεδαστικό ή φρικιαστικό; Και αν σκάσει ο Σάκης ο υδραυλικός και ο γλυκός μου, μου αποκαλύψει ότι έχει και άλλες ορεξούλες;;;

«Και που θα βρούμε το τρίτο άτομο;»

Σ αυτή τη σκέψη έχουμε πει, υπάρχει εφαρμογή που θα σε βοηθήσει, αλλά η πλειοψηφία των γυναικών αρνείται να εμπλακεί σ ένα τρίο γιατί δεν θέλει να γίνει με κάποιον που ήδη γνωρίζει!

«Πως θα ξέρω ότι είναι η σειρά μου»

Πίστεψε με εκείνη τη στιγμή σίγουρα θα ξέρεις ότι είναι η σειρά σου… αλλά μία μικρή αμηχανία θα υπάρχει, ειδικά αν ο παιχνιδιάρης καλός σου είναι παρθένος σ αυτά τα ζητήματα!

«Πιστεύει σοβαρά ότι θα τον αφήσω να φιλάει κάποια άλλη;»

Ναι ναι ο προβληματισμός έχει να κάνει με τον ρομαντισμό… αν θα φιλάει κάποια άλλη. Αν λυθεί αυτός ο προβληματισμός θα προχωρήσουν άνετα…

«Και αν μου αρέσει να φιλάω κάποιον-α άλλον-η;»

Ακόμα ένας ενδόμυχος φόβος των γυναικών βγαίνει στην επιφάνεια όταν μιλάμε για ένα τελείως σεξουαλικό ταμπού, όπως το τρίο.

«Πως θα αντιδράσει αν μου αρέσει περισσότερο με τον άλλον;»

Έστω ότι δέχεται η γυναίκα και θέλει να κάνει σεξ μαζί σου και με έναν φίλο σου, τι θα κάνεις γλυκέ μου αν η κοπέλα σου δείχνει ότι περνάει πολύ καλύτερα με τον φίλο σου αντί με σένα;;;;; Τι θα κάνεις αν τα προσόντα του φίλου σου είναι καλύτερα από τα δικά σου και βασικά τι θα κάνεις αν μετά το καυτό τρίο η κοπέλα σου φύγει με τον φίλο σου;

«Και αν μου αρέσει και θέλω να το ξανακάνω θα ξενερώσει ή θα γουστάρει περισσότερο;»

Βασικότατη απορία. Τα τείχη έχουν πέσει και έχετε κάνει το πολυπόθητο τρίο. Τι γίνεται αν σου καλοαρέσει; Θα του ζητήσεις να το επαναλάβετε; Και αν το ζητήσεις τι θα γίνει; Θα σε κακοχαρακτηρίσει ή θα το απολαύσει;

«Δηλαδή τέλος το σεξ με τους δυο μας;»

Και αυτό είναι το βασικότερο ερώτημα από όλα τα ερωτήματα που περνάνε από το γυναικείο μυαλό… μετά από το τρίο θα ξαναθέλει να κάνει σεξ μόνο με την κοπέλα του ή θα θέλει να αράζουν 2-3 στο κρεβάτι;;;;;

The post Τι σκέφτονται οι γυναίκες για το τρίο; appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
γηνεκαις.για.παρτουζες, μου ζήτησε τρίο και εγώ τον χωρισα
Τυχαία Θέματα