Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (6/7/2019)

11:02 6/7/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Κριός

Με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Κριοί. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να οργανώσετε με προσοχή και ακρίβεια τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Αυτό πρέπει να το κάνετε, γιατί συνήθως έχετε την τάση να

υπερεκτιμάτε τον εαυτό σας και να αναλαμβάνετε περισσότερα πράγματα από όσα μπορείτε.

Ταύρος

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ταύρους. Η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από το ζώδιο σας, θα σας δώσει μια πρωτότυπη ιδέα την οποία πολύ σύντομα μπορείτε να κάνετε πράξη. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να σας τραβήξει το ενδιαφέρον ένα άτομο εντελώς διαφορετικό από εσάς.

Δίδυμοι

Με το χώρο του σπιτιού σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με την τακτοποίηση ,την καθαριότητα και την αλλαγή στην διακόσμηση του σπιτιού σας. Επίσης, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να καλέσετε στο σπίτι σας φίλους για φαγητό, χαλαρή κουβέντα και επιτραπέζια παιχνίδια στην βεράντα σας.

Καρκίνος

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Καρκίνους. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί τις ευχάριστες συζητήσεις με φίλους, οι οποίοι θα σας ζητήσουν να τους βοηθήσετε να βρουν λύση σε ένα πρόβλημα που τους απασχολεί, ενώ είναι πιθανό αρκετοί από εσάς να συναντήσετε ξαφνικά και άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον τα οποία έχετε να δείτε καιρό.

Λέων

Το μήνυμα που στέλνει η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, σε εσάς τους Λέοντες είναι προσοχή στα έξοδα σας. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε μια βόλτα στην αγορά της περιοχής σας ή στο κοντινότερο εμπορικό κέντρο, όπου θα χρειαστεί να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια για να συγκρατήσετε τον εαυτό σας και να μην αγοράσετε ότι σας εντυπωσιάσει, τόσο για εσάς όσο και για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Παρθένος

Ο ρόλος του πρωταγωνιστή, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι σήμερα δικαιωματικά δικός σας. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα τονίσει την γοητεία σας και θα ενισχύσει την ανάγκη σας για δράση, ενώ παράλληλα, θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπο για να προωθήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια. Το μόνο που μένει να κάνετε είναι να ασχοληθείτε με το χρονοδιάγραμμα.

Ζυγός

Οι τελευταίες ημέρες ήταν αρκετά κουραστικές, γι’ αυτό και η ανάγκη σας για ξεκούραση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, είναι πολύ έντονη.  Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας θυμίσει ότι πρέπει να προσφέρετε στον εαυτό σας την πολυτέλεια της χαλάρωσης και της ξεκούρασης. Γι’ αυτό αναβάλετε για λίγες ημέρες τις απαιτητικές δραστηριότητες και ασχοληθείτε μόνο με όσες δεν χρειάζονται μικρά αποθέματα ενέργειας.

Σκορπιός

Ημέρα έντονης εξωστρέφειας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή για εσάς τους Σκορπιούς. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, έρχεται να δώσει νέα πνοή στην κοινωνική σας ζωή, μια πρόσκληση από ένα φιλικό σας πρόσωπο για να βρεθείτε σε μια κοινωνική εκδήλωση, θα είναι η αφορμή για να γνωρίσετε ένα πρόσωπο το οποίο θα τραβήξει την προσοχή σας. Εσείς, αυτό που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε την γοητεία σας.

Τοξότης

Με την δημόσια εικόνα σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με την εικόνα σας και τον τρόπο που προβάλετε τον εαυτό σας. Ίσως ήρθε η ώρα, να ακούσετε τις συμβουλές των δικών σας ανθρώπων και να δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στις λεπτομέρειες, οι οποίες τις περισσότερες φορές είναι και αυτές που κάνουν την διαφορά.

Αιγόκερως

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να αναπτύξετε τα μελλοντικά σας σχέδια με ιδιαίτερα έξυπνους τρόπους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η διαδικασία θα σας γεμίσει χαρά.

Υδροχόος

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με σοβαρότητα με τις οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία, Τράπεζες), ενώ αυτή την φορά θα δώσετε ιδιαίτερη προσοχή και σημασία στις λεπτομέρειες. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει και ένα πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον το οποίο είναι ειδικό.

Ιχθείς

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η είσοδος της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο της Παρθένου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να συζητήσετε τα προβλήματα που σας απασχολούν στην συμπεριφορά των φίλων και των συνεργατών σας. Μέσα από αυτή τη συζήτηση θα καταφέρετε να επαναφέρετε την ισορροπία στις σχέσεις σας.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv…

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (6/7/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα