Τι αλλάζει ο Λιάγκας στην εκπομπή μετά το περιστατικό με την φοιτήτρια στο ΑΠΘ

20:15 2/12/2019 - Πηγή: iPop

Μια αλλαγή στην εκπομπή του Λιάγκα έρχεται έπειτα απ’ τον απαράδεκτο σχολιασμό του περιστατικού με την φοιτήτρια στο ΑΠΘ. Τι ανακοίνωσε ο παρουσιαστής και τι είπε για περιστατικό;

Ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε για ακόμα μια φορά στο λάθος που είχαν κάνει όλοι στην εκπομπή του κοροϊδεύοντας το περιστατικό με την φοιτήτρια, η οποία δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ.

Ο παρουσιαστής είπε για ακόμα

μια φορά πως ο ίδιος και οι συμπαρουσιαστές του έκαναν ένα μεγάλο λάθος, ενώ επανέλαβε ξανά πως έγινε «άθελά μας» και θέλησε να τονίσει πως σε καμία περίπτωση δεν είχαν στόχο να στοχοποιήσουν κάποιον, απλά ήταν μια… χοντροκομμένη πλάκα.

Και ποια είναι η αλλαγή στην εκπομπή του Λιάγκα μετά τον σχολιασμό του περιστατικού με την φοιτήτρια;

Το ότι εγκαινιάζεται μια νέα ενότητα με ανθρώπινες ιστορίες, οι οποίες θα δίνουν έμφαση στις ηρωίδες της καθημερινότητας.

Όλα αυτά μερικές μέρες αφότου όλοι βγήκαν να σχολιάσουν δημοσίως τα απαράδεκτα σχόλια που ακούστηκαν στην εκπομπή του και με τον ίδιο να έχει προχωρήσει το προηγούμενο διάστημα σε μια συγγνώμη, που πολλοί χαρακτήρισαν ως «μη ειλικρινή».

Όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας την Δευτέρα στην εκπομπή του:

Πριν από τρεις εβδομάδες περίπου κάναμε ένα μεγάλο λάθος. Προφανώς ήταν άθελά μας, προφανώς δεν υπήρχε καμία στοχοποίηση, καμία μα καμία πρόθεση. Ήταν μια χοντροκομμένη πλάκα η οποία μας ακολουθήσε από το γραφείο πάνω. Δεν το πήραμε χαμπάρι. Καμία φορά συμβαίνει και στις καλύτερες των οικογενειών. Ζητήσαμε ειλικρινέστατο συγγνώμη μια και δύο και τρεις φορές. Φάγαμε και το βρίσιμό μας, απόλυτα δικαιολογημένο. Δεν αρκεί όμως αυτό», ενώ συμπλήρωσε: «Αισθανόμαστε πάρα πολύ άσχημα και δεν το έχουμε ξεπεράσει. Και δεν ξέρω αν θα το ξεπεράσουμε και ποτέ αυτό που κάναμε. Διότι στενοχωρήσαμε κι ανθρώπους που δε θα έπρεπε. Και πάρα πολλές γυναίκες που μας ακολουθούν τόσα χρόνια. Και είπαμε ως εκπομπή ότι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε και με αφορμή το ατυχές γεγονός αυτό, το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να κάνουμε

Διάβασε ακόμα:

(Προφανώς) Ήρθε η πρώτη καταγγελία στο ΕΣΡ για την εκπομπή του Λιάγκα

Το άρθρο Τι αλλάζει ο Λιάγκας στην εκπομπή μετά το περιστατικό με την φοιτήτρια στο ΑΠΘ εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα