Θέλεις να μάθεις να φτιάχνεις εύκολη και γρήγορη πατατόσουπα; Σου έχουμε όλα τα μυστικά!

14:46 29/10/2021 - Πηγή: iPop

Αυτή τη νόστιμη συνταγή για πατατόσουπα δε γίνεται να μη την λατρέψεις! Μπορείς να την απολαύσεις κυριολεκτικά παντού και πάντα και είναι μια εύκολη και γρήγορη συνταγή. Εμείς συγκεντρώσαμε όλα τα μυστικά για να σε βοηθήσουμε να ξεδιπλώσεις όλο το μαγειρικό σου ταλέντο και να εντυπωσιάσεις τους πάντες με αυτό το μοναδικό πιάτο. Βάλε την ποδιά σου και ετοιμάσου καθώς το φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά και οι κρύες νύχτες του χειμώνας πλησιάζουν!

Συνταγή για μοναδική πατατόσουπα βελουτέ με μπέικον

Τα υλικά που θα χρειαστείς για την συνταγή για πατατόσουπα:900
γρ. πατάτες, ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες115 γρ. κρεμμύδι 4 φλιτζάνια ζωμό κότας ½ κουταλιά της σούπας αλάτι½ κουταλιά της σούπας πιπέρι4 κουταλιές της σούπας βούτυρο30 γρ. αλεύρι 360 mL κρέμα γάλακτος 60 γρ. sour cream τριμμένο τυρί, για γεύσημπέικον, για γεύσηκρεμμύδι, ψιλοκομμένο

Γευστική, βελουτέ σούπα με κόκκινη πιπεριά για τις κρύες νύχτες του Χειμώνα

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις:Πρόσθεσε τις πατάτες, τα κρεμμύδια, το ζωμό κοτόπουλου, το αλάτι και το πιπέρι σε έναν slow cooker.Ρύθμισέ το στο χαμηλό για 6 ώρες ή στο υψηλό για 4 ώρες.Σε μια κατσαρόλα ανακάτεψε το βούτυρο, το αλεύρι, την κρέμα γάλακτος και την sour cream. Χτύπα το μείγμα μέχρι να πήξει.Όταν τελειώσει το slow cooker, ρίξε το παχύρρευστο μείγμα. Ανακάτεψε καλά, σκέπασέ το και ρύθμισε το slow cooker στο χαμηλό για άλλα 30 λεπτά.Σέρβιρε με τριμμένο τυρί, μπέικον και ψιλοκομμένο κρεμμύδι.

Η ντοματόσουπα που ταιριάζει γάντι με τον φθινοπωρινό καιρό

Καλή επιτυχία και καλή όρεξη!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Θέλεις να μάθεις να φτιάχνεις εύκολη και γρήγορη πατατόσουπα; Σου έχουμε όλα τα μυστικά! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα